What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
stelios2009

Μπορεί παρακαλώ να μας ενημερώσει κάποιος που αγόρασε το συγκεκριμένο μοντέλο, αν έχει VESA υποδοχές από την πίσω πλευρά, αν δηλαδή δηλαδή μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο, γιατί αλλιώς δεν μπορώ να βρω άκρη…. Σε κάποια site προμηθευτών λέει πως έχει Vesa (100X100) σε κάποια άλλα δεν λέει τίποτα, και στον Κωτσόβολο που πήγα να ρωτήσω, δεν είχαν εκθεσιακό δείγμα για να το διακριβώσω μόνος μου, όπως μου είπαν όμως, από τα στοιχεία περιγραφής που έχουν δεν φαίνεται να διαθέτει Vesa υποδοχές (δεν μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο δηλαδή), γι' αυτό και ακύρωσα τελευταία στιγμή την αγορά. Στο επίσημο site της Samsung δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως και για οποιοδήποτε άλλο μοντέλο κάτω από τις 32’’ (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Λες κι αυτά τα μοντέλα «τζάμπα» τα αγοράζουμε!) κι όσο κι αν έψαξα στο ίντερνετ, αν και βρήκα δεκάδες φωτογραφίες της εμπρόσθιας όψης του συγκεκριμένου μοντέλου δεν βρήκα ούτε μία της πίσω πλευράς του, πράγμα πολύ ασυνήθιστο, που με έβαλε σε υποψίες ότι ίσως τελικά ο υπάλληλος του Κωτσόβολου να έχει δίκιο. Παρακαλώ λοιπόν, κάποιος που έχει αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο και γνωρίζει σίγουρα ας μας ενημερώσει.

Username

1 Reply

2 Comments

stelios2009

Ευχαριστώ πολύ! Αν σου είναι εύκολο (και γνωρίζεις) διευκρίνισε μου πιο ακριβώς μοντέλο έχεις (το UE28N4305AKXXH ;), γιατί πολλές φορές αλλάζει απλώς ένα γραμμα στο τέλος (π.χ. αντί για AKXXH είναι το AKXΧΚ) και αλλάζει κάποιο βασικό χαρακτηριστικό. Στον Κωτσοβολο λ.χ. με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο (τους είχα αφήσει ερώτημα) και μου είπαν οριστικά πως το μοντέλο που αυτοί έχουν (UE28N4305, χωρίς να διευκρινίζονται τα υπόλοιπα στοιχεία) δεν διαθέτει υποδοχές VESA.

gakis69

έχει 2 ενδείξεις:
Μodel UE28N4305AK
Type No UE28N4305
και άλλη μία, πιο κάτω που λέει Μodel Code UE28N4305AKXXH
εγώ την πήρα από το RABA

Username