What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Evangelia_Bogdanou

Καλησπέρα σε όλους. Στην προσπάθεια μου να τα συνδέσω 2 με τα Aircondition, συνάντησα δυσκολία. Να σημειώσω ότι έχω deco mesh wifi γιατί οι τοίχοι του σπιτιού είναι 50 cm. Ενώ λοιπόν έφτασα μέχρι το σημείο της σύνδεσης με το chuangmi plug wifi , δεν μου εμφανίστηκαν ποτέ τα smart plugs στην σελίδα του app ώστε να έχω τον έλεγχο τους , ενώ στο deco τα βλέπω. Τα βήματα όλα έγιναν σωστά Το app μου ειναι σε united states , δοκιμασα να το αλλαξω σε greece αλλα μετα δεν δουλευαν οι καμερες που εχω Έχει κάποιος γνώση , και λύση του προβλήματος αυτού ;
Σας ευχαριστώ πολύ !

Username

2 Replies

Philip_Dimitris_Mexis

Για aircondition θα πρότεινα να δεις αυτό το προϊόν στο link. Είναι μια συσκευή που στέλνει σήμα με υπέρυθρες (αντίστοιχα, όπως στέλνει το τηλεχειριστηριο του aircondition), συνδέεται στο wifi και μπορείς και ελέγχεις τα aircondition εξ αποστάσεως μέσω του κινητού ή του google assistant. Το έχω και προσωπικά το βρίσκω τέλειο. Μπορείς να ελέγχεις όσες συσκευές θέλεις, και είναι συμβατό με ΟΛΕΣ τις συσκευές που λειτουργούν με υπερυρθες (τηλεοράσεις, αφυγραντήρες, DVD players, αποκωδικοποιητές, ηχοσυστήματα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς που λειτουργεί με υπέρυρθες). Επίσης, αν θες να ελεχγεις και την θερμοκρασία του χώρου εξαποστάσεως, μπορεί να πάρεις ένα έξτρα καλώδιο που μπαίνει πάνω και έχει αισθητήρα υγρασίας/ θερμοκρασίας. https://www.skroutz.gr/s/21599453/Broadlink-RM4-mini-Smart-Hub-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-Alexa-Google-Home-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html

1 Comment

Evangelia_Bogdanou

Ευχαριστω πολυ! Τελικα αλλαξα server και εκανα την συνδεση , αλλα και αυτο το προιον ειναι καταπληκτικο και το αγορασα τελικα !

Username

1 Comment

Username