What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
KristinLuv

Εχω αγοράσει τον διακόπτη τον έχω συνδέσει κανονικά λειτουργεί, αλλα δυστυχώς δεν μπορώ με τίποτα να κάνω pairing στην εφαρμογή, ούτε καν το εντοπίζει. Η σύνδεση του internet είναι 2.4 αλλα και πάλι τίποτα. Ούτε μέσω BLUETOOTH μπορεί να το εντοπίσει. Εχω προσπαθήσει ότι ρύθμιση υπάρχει από οδηγίες στο internet αλλα καμία ανταπόκριση. Κάνω ακριβώς όλα τα βήματα που πρέπει για να κάνει σύζευξη αλλα με καμία επιτυχία. Εχω ίντερνετ μέσω Starlink όμως διάβασα δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Υπάρχει κάτι που κάνω λάθος;

Username

2 Replies

kostasaks_kon

Στο ewelink απο το+ καί προσθήκη συσκευης μετά πάνω δεξιά λέει όλες οι συσκευές και μετά διακόπτης.Με αυτόν τον τρόπο σύνδεσης σε εμένα έγινε παιρ και όχι αυτόματα.εκτός αυτού με τοband rou router.Ισως σε βοηθήσει και κάποιος άλλος που το πήρε!

Username
kostasaks_kon

Με τον μόνο διακόπτη δεν είχα θέμα με αυτόν έπαθα το ίδιο με παιδεψε πολύ το pairing . Έκλεισα το band 5g του ρούτερ κ στην εφαρμογή εκεί που λέει διακοπτης από εκεί συνδέθηκε

5 Comments

kostasaks_kon

μετά από 3 λεπτά σταματά η ζεύξη πάτα παρατεταμένα ένα πλήκτρο στο τατς στα 3πρωτα δευτερόλεπτα θα αναβοσβησει κόκκινο χρώμα το σήμα wifi εσύ στα 5δευτερα πού το ξανά δεις άστο ξανά μπαίνει δηλαδή με 5δευ σε pairing

KristinLuv

Σευχαριστω πολυ για την απάντηση. Μια ερώτηση, αν μπορέσω και κάνω την σύζευξη κλείνοντας το 5g απο το απλό ρουτερ (λέω απλό γιατί συνδέεται με καλώδιο με το ρουτερ του starlink ώστε να έχω διαθέσιμες θύρες lan) μετά μπορώ να το ενεργοποιήσω ξανα το 5g ή θα αποσυνδεθεί;

kostasaks_kon

Δυστυχώς για αυτό πού ρωτάς δεν γνωρίζω.εγω μπήκα στο ρούτερ στο wlan κ εκλεισα το 5g μέχρι να γίνει η σύζευξη και μετά το άνοιξα κανονικά για να συνδεθούν κινητά κτλ στο 5g

KristinLuv

Τίποτα δυστυχώς, ούτε καν το εντοπίζει η εφαρμογή για να μπορέσω να κάνω σύζευξη. Εχω προσπαθήσει τα πάντα από λύσεις

An_Per

Πάει καιρός που έγιναν οι ερωτήσεις αλλά όλο και κάποιος άλλος μπορεί μελλοντικά να έχει το ίδιο ερώτημα. Σχεδόν όλα τα router έχουν επιλογή διαχωρισμού μεταξύ 2.4G ή 5G όποτε και ονοματοδοτείται το καθένα με άλλο όνομα SSID, παράδειγμα myWIFI2_4 και myWIFI5. Όπως και στο starlink επίσης από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής com.starlink.mobile υπάρχει η ίδια δυνατότητα

Username