Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ep82silv

Το προηγούμενο μοντέλο iHealth BP5
ήταν ένα από τα ελάχιστα 5-στερα πιεσόμετρα ακριβείας, του 2021, που μπορούσε να βρει κανείς στην Ελλάδα.
https://bpm.medaval.ie/best-star-rated-blood-pressure-monitors-2021/

Για να δούμε αν θα μπει και το iHealth Neo BP5S στη λίστα των πολλαπλώς πιστοποιημένων συσκευών παγκοσμίως.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jimvass

Είδα την κριτική σου για το bp5s και είσαι τόσο κατατοπισμενος που δεν κοιτάω κάτι άλλο θα το αγοράσω.
Ήθελα να σε ρωτήσω εάν ξέρεις εάν υπάρχει κάποιο πιεσόμετρο να κάνει και μετρήσεις 24ωρου κάτι σαν holter δηλαδή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 Σχόλια

ep82silv

Καλησπέρα.
Αξιόπιστο Holter πιέσεως παρόμοιας σχεδίασης, είναι της ίδιας εταιρίας, το iHealth Cardio Lab, το οποίο αποτελείται πρακτικά από δύο συσκευές BP5 και ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που τα ελέγχει και βγάζει τις αναλύσεις της εξέτασης (630€ από Γαλλία, απευθύνεται σε καρδιολόγους) και το iHealth CardioMed ABP100 (δύσκολα ευρέσιμο αυτή τη περίοδο, επίσης απευθύνεται σε καρδιολόγους).
Υπάρχουν και κάποια άλλα παρόμοιας σχεδίασης, χωρίς επαρκείς πιστοποιήσεις δυστυχώς.
Πιεσόμετρο τύπου Holter για προσωπική χρήση, αξιόπιστο και σε λογικό κόστος, δε φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη περίοδο.

jimvass

Σε ευχαριστώ πολύ!
Λοιπόν το πήρα και είμαι ενθουσιασμένος.
Πραγματικά οι μετρήσεις του είναι πολύ αξιόπιστες.
Το συγκρίνω με το κλασικό φουσκωτό πιεσόμετρο και δεν πέφτει καθόλου έξω.
Ευτυχώς που είδα την κριτική σου να είσαι καλά!

Όνομα χρήστη