Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Marina_Kazila

Το έχω πάνω από 3 χρόνια και πλέον δεν λειτουργεί σωστά. Ανοίγεις την κανονική ροή και τρέχει και το φίλτρο. Ανοίγεις το φίλτρο και τρέχει και η κανονική ροή. Άλλες φορές έχει μειωμένη (σε σπαστικό βαθμό) ροή το φίλτρο. Το αποτέλεσμα είναι να τρέχει το φίλτρο ακόμα και όταν δεν θέλω, και να σκουραίνει πολύ νωρίτερα από ό,τι συνήθως. Άρα, σπατάλη νερού και αγορά αναλώσιμων πιο τακτικά. Έχετε κάποια συμβουλή; Να αγοράσω νέο μηχανισμό; Τοπικό κατάστημα μου πρότεινε να βάλω το μηχανισμό σε χλιαρό νερό με ξίδι όλη τη νύχτα γιατί μπορεί να έχει άλατα. Δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση. Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

baldurval

Έγω κάθε φορά που είναι να αλλάξω φίλτρο το βυθίζω όλο (μόνο τον μηχανισμό) σε λευκό ξύδι για κανα 3ωρο και μετά το βιδώνω πάνω στην βρύση χωρίς το φίλτρο και αφήνω να τρέξει μπόλικο νερό και μετά κουμπώνω το φίλρτο.

Όνομα χρήστη
john4ch

Θέλει άνοιγμα ο μηχανισμός και καθάρισμα οι μπίλιες. Αν δε μπορείτε να το κάνετε χρειάζεστε καινούργιο μηχανισμό. Δοκιμάστε κατ αρχήν να το ξεβιδώσετε από τη βρύση, να καθαρίσετε τις βόλτες και το προφίλτρο και να το ξαναβιδώσετε προσεκτικά.

Όνομα χρήστη