What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
jd_tsiogas

Παιδια οσοι εχετε φορτωσει πανω στο hub 6 ανεμηστηρες ειχατε προβλημα με τα ρευματα η την αποδοση και των 6 συγχρονως; Ειτε σε rgb ειτε σε ταχυτητες περιστροφης;

Username

2 Replies

Sokammid

Αν έχεις θέματα με το RGB ( lag or color spikes ) τσέκαρε επίσης μήπως το καλώδιο του/των Fans δέχεται ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, πέρνα το καλώδιο από άλλο σημείο μακριά από τα κεντρικά καλώδια τροφοδοσίας

Username
nikiforos_athanasopoulos

ναι υπήρχε πτώση τάσης μονο στο 5,6 fan αν δεν δουλεύανε σε full RPM όταν ήταν full όλα καλά άμα ήταν όμως κάτω απο 100%100 έσβηναν τα led από το fan 5,6 η μπορεί να μου έκανε reset το το RGB εφέ οποτε γεμίσα καλώδια βάζοντας και το 2ρο hub

3 Comments

jd_tsiogas

Θυμασαι αν στο sata power rail ειχες μονο το fan hub η και αλλες συσκευες (aio ssd hdd) οταν σου εκανε την πτωση τασης;

nikiforos_athanasopoulos

στα sata δεν είχα τίποτα άλλο πέρα του 1ος μαγνητικου και από PSU έχω 650W gold+ seasonic επίσης έχω 3 ξεχωριστές διακλαδώσεις sata τον 5 η καθε μια οποτε η πτώση τάσης ήτανα αδικιολογιτι
αλλα τα έβαλα και σε άλλο PSU thermaltake 700w πάλι τα ίδια έκανε πάλι αναγκαστικά να βάλω και τα 2 hub

jd_tsiogas

Για να υπαρχει και εδω σε περιπτωση που καποιος εχει την ιδια απορια σε εμενα δουλεψε κανονικα με 6 ανεμιστηρες απο τη πρωτη φορα

Username