What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sofiakeramari8818

καλησπέρα, έχω αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο (samsung A71), εδώ και 1 μήνα περίπου. Πολλές φορές, και από ότι έχω παρατηρήσει (μπορεί να κάνω και λάθος), κάθε φορά που το βγάζω από την λειτουργία του αθόρυβου, όταν με καλεί κάποιος ή όταν καλό κάποιον το ηχείο φαίνεται να είναι νεκρό.Πρέπει να το κλείσω, να το ξανανοίξω για να επανέλθει η λειτουργία του ηχείου. Έχω κάνει αναβάθμιση λογισμικού και ενημέρωση εφαρμογών, τόσο στο play όσο και στο galaxy store, (ακόμα και αν η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα, αλλά την κάνω και manual), ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε κάποιον άλλον, γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ

Username

1 Reply

emmanouil74

Δεν κανεις λαθος...
Το εχω 1,5 χρονο και ξαφνικα ενα βραδυ χαλασε ο ηχος και το μικροφωνο χωρις να το πειραξει καποιος. Παιζει μονο με ακουστικα...
Το ξυπνητηρι κτυπαει, η κληση κτυπαει, ομως δεν σε ακουν ουτε τους ακους και επισης δεν εχει ηχο σε βιντεο στο ιντερνετ! Το ηχειο ομως δουλευει! Εκανα ολα τα σχετικα, επαναφορα κτλ, τιποτα! Με καλουν να τους το στειλω για επισκευη. Θα ελεγα για πεταμα καλητερα.
Ποσο μαλλον το Α51 κτλ. Οπως διαβασα εδω, τελικα με τον ηχο εχει θεμα γενικα.
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι αναλογο σε samsung. Μονο η σειρα S.
Ετσι δεν ειναι?

Username