What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GeorgeLee

καλησπέρα μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω (να σημειώσω δεν έχω ξανά αγοράσει κινητό online)
τα κινητά στο Skroutz έχουν ελληνκό μενού ? και αν ναι που το αναφέρει ? συγγνώμη για την χαζή ερώτηση

Username

2 Replies

dim.bogordos

Πάντως τώρα το έχει και media markt 499 αν θες να το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα

2 Comments

GeorgeLee

Ευχατιστω πολυ!!!

δεν είναι ότι έχω κάποιο θέμα με τις μεγάλες αλυσίδες απλά είπα για αλλαγή να δω online κάποια κινητά, και γενικά έχει πιο μεγάλη ποικιλία online από ότι σε μεγάλη αλυσίδα (αν δεν κάνω λάθος)

wolverine 1

GeorgeLee Ναι εχουν κανονικα εγγυηση..αλλα αναλογα με το προβλημα..π.χ αν πεσει και σπασει η οθονη δεν το καλυπτη η εγγυηση (σε Iphone καλυπτη νομιζω) ..αν ειναι για ηχειο,η καμεννο pixel,η ελλατωματικο μοντελο σου κανουν αντικατασταση με οριο 1 εβδομαδα ομως...δηλαδη υπαρχει το Doa που σημαινει οτι μπορεις να γυρισεις το προιον σου πισω εντος 1 εβδομαδας..

Username
wolverine 1

Ναι Ελληνικό μενού εχουν οσα κινητα πουλανε εδω..μην δυσταζεις καθόλου και παρε online πολυ καλυτερες τιμες απο τα ποιο γνωστα μεγαλα μαγαζια...εγω ψωνίζω χρονια online και δεν ειχα κανενα προβλημα ειτε σε smartphone ειτε σε κατι αλλο!!

1 Comment

GeorgeLee

Ευχατιστω πολυ!!!

Τώρα σχετικάμε με την εγγύηση , τα ποιο πολλά μαγαζιά που βλέπω εδώ έχουν 2 χρονια από τον κατασκευαστή, λογικά αν γίνει κάτι με το κινητό
είμαι καλυμμένος?Μπορώ να απευθυνθώ στο μαγαζί που το πήρα ή στην ίδια την εταιρία σωστά? Η έχω καταλάβει λάθος.

Ευχαριστώ πολύ !

Username