Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Christos_Dimizas

Το εχει χρησιμοιποισει καποιος με τις δυο εξτρα οθονες? Στο λαπτοπ, δλδ, να εχει και τις δυο hdmi (του dock) συνδεδεμενες σε δυο οθονες. Αν ναι, πως ειναι η αποδοση του? Ζεσταινεται περισσοτερο, οι οθονες δουλευουν χωρις διακοπη (ή κλεινουν στιγμιαια λογο υπερθερμανσης του dock)? Ευχαριστω!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Antonis_Vlachos21

Το έχω με Lenovo YOGA συνδεμένες 2 οθόνες και όλες οι θύρες γεμάτες. Οι οθόνες δουλεύουν κανονικά και δεν μου έχουν σβήσει ποτέ. Δουλεύω όλη μέρα πάνω στο pc, πραγματικά πάνω από 12ωρο την ημέρα, κάποιες φορές και περισσότερο, και πολλές συνεχόμενα.

Δεν έχω καταλάβει να ζεστάνει ιδιαίτερα, αλλά το έχω κάτω από το λάπτοπ οπότε δεν το έχω τσεκάρει κιόλας, ίσως γιατί δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αυτή την στιγμή 2 ώρες λειτουργία σήκωσα το λάπτοπ και υπάρχει μια μικρή θερμότητα. Είναι τόσο μικρή που δεν ξέρω αν ζεσταίνεται μόνο του, ή αν λόγω του ότι είναι κάτω από τους ανεμιστήρες του λαπτοπ το ζεσταίνει το λάπτοπ.

Σε μία από τις θύρες έχω συνδεμένο άλλο hub. Αυτό έχει χρειαστεί να το αποσυνδέσω/επανασυνδέσω 2-3 φορές στους 3 μήνες για να δουλέψουν οι συσκευές, ίσως να έχει σχέση που ανοιγοκλείνω το καπάκι του λαπτοπ, ή κάνω αδρανοποίηση.

Επίσης η θύρα power delivery είναι μόνο για αυτό, δεν μπορείς να συνδέσεις άλλη συσκευή εκεί. Και αν συνδέσεις εκεί τον φορτιστή, μου έχει τύχει αρκετές φορές να μην φορτίζει το λαπτοπ, οπότε τελικά κοίμπωσα τον φορτιστή στο μηχάνημα για να είμαι σίγουρος. Σε αυτό δεν γνωρίζω αν φταίει μη συμβατότητα με το λαπτοπ, διότι τις περισσότερες φορές δουλεύει. Ίσως να επηρεάζει η "κατάστασή διατήρησης" που έχω βάλει στην φόρτιση.

Όνομα χρήστη