Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
penelope_mar

Είχε κανένας πρόβλημα με αποσυνδέσεις; και δυσκολία στον συγχρονισμό των 2 ακουστικών;; βλέπω πολλά θέματα στον συγχρονισμό μεταξύ τους. Επίσης πως λειτουργεί το μάστερ ακουστικό;ευχαριστώ. Όποιος ξέρεις θα με βοηθούσε πολυ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

asterios

Στα μόνα που συναντήσαμε πρόβλημα είναι στα gt1 plus τα οποία θα τα φέρουμε σε λίγο καιρό καθώς αναγωνρίζει 2 ακουστικά το bluetooth rigt & left και αυτό (στις android συσκευές στις ios υπάρχει επιλογή ζευγοποίηση). Στα gt1 pro δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις και συγχρονισμό αν τα συνδέσεις μια φορά μετά κάθε φορά που τα βγάζεις από την θήκη συνδέεονται αυτόματα ακόμα και αν κάποιος καλεί και τα εχεις μεσα στην βαση σε 5 δευτερόλεπτα που τα βγάζεις από την θήκη και τα βάζεις στα αυτιά σηκώνεις την κλήση και μιλάς από αυτά :)

3 Σχόλια

penelope_mar

Ta gt1pro είναι με το αναβαθμισμενο τσιπ;; που έχει dual mode? Δηλαδή αναγνωρίζει μόνο ένα;;

Stella_Gka

Υπάρχει λύση για τον συγχρονισμό στα Android; Γιατί παθαίνω το ίδιο και ούτε με επανεκκίνηση λειτουργεί

Stella_Gka

Υπάρχει κάποια λύση με τις Android συσκευές; Γιατί και εμένα αναγνωρίζει 2 ακουστικά και δεν βοήθησε ούτε η επανεκκίνηση

Όνομα χρήστη