Καλησπέρα σε όλους. Λόγω περιορισμένου χώρου που έχω στο γραφείο, μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το minimum height της οθόνης μαζί με βάση, ρυθμισμένο στη πιο χαμηλή σκάλα;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα σε όλους. Λόγω περιορισμένου χώρου που έχω στο γραφείο, μπορεί κάποιος να μου πει πιο είναι το minimum height της οθόνης μαζί με βάση, ρυθμισμένο στη πιο χαμηλή σκάλα;
1 Απάντηση
6 Σχόλια
Ευχαριστώ πολύ!!
και το μέγιστο ύψος?,επίσης εγώ δεν χρησιμοποιώ κάρτα γραφικών μπορώ να ενεργοποιήσω τα 144hz με τα γραφικα του cpu για απλή χρήση στο γραφικό περιβάλλον τον windows,σε απλό σερφαρισμα και σε καμιά ταινία?
Το μέγιστο ύψος είναι στα 52εκ. Φυσικά και μπορείς να ενεργοποιήσεις την ρύθμιση των 144hz, αυτό δεν έχει να κάνει με το εάν έχεις κάρτα γραφικών αλλά με το καλώδιο και την οθόνη.
το περισσότερα hz που έχω σε οθόνη είναι 75 και αυτά δεν νομίζω ότι είναι native ,έχω ακούσει ότι δεν θολώνει η εικόνα στα ποιο πολλά hz και είναι ποιο ξεκούραστη,έχει διάφορα με τα 144 σε καθημερινή χρήση? πχ όταν κάνω scrolling στο κείμενο έχει κάποια θόλωση η εικόνα ακόμα και με το ποντίκι όταν το κινώ γρήγορα, επίσης στης ταινίες και στα βίντεο στο youtube.
Ισχύει πως είναι ξεκούραστη.Εγώ για παράδειγμα που χρησιμοποιώ τα 144 hz καιρό, θα μου φανεί πολύ παράξενο σαν σύνολο.
Τώρα για απλή καθημερινή χρήση δεν είναι παράγοντας τα 144 hz.
Σε θέμα scrolling θα υπάρχει διαφορά, στα βίντεο όχι κάτι ιδιαίτερο.
Επιπλέον παίζει ρόλο και το panel της οθόνης οπτικά.(Στα μαύρα , στα λευκά κτλ .)
Ευχαριστώ για της πληροφορίες.