Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
lydiatz

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ανάμεσα σε αυτό το μόνιτορ και σε ένα va panel της aoc για να συνδεθεί σε xbox series s και μετέπειτα σε ps.Θα έπαιρνα αυτό με κλειστά τα μάτια καθώς ακούω τα καλύτερα για την οθόνη αλλά και το service. Δύο ερωτησούλες μόνο. Πως τα πάει η οθόνη με ips glow? Και δεύτερον ο μόνος μου ενδοιασμός είναι η απεικόνιση του μαύρου. Μεταξύ άλλων, παίζω αρκετά παιχνίδια horror και με έντονα "σκούρες" σκηνές και έχω ακούσει πως τα ips στο μαύρο "γκριζάρουν" για αυτό άλλωστε σκέφτομαι το va. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές σε όλους!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

uncleskroutz

Εξαρτάται και από το κομμάτι που θα παραλάβεις. Η δική μου είχε αρκετό IPS Glow. Έβαλα το ECO Mode στο χαμηλότερο επίπεδο (Conserve) που ρίχνει την φωτεινότητα, μιας και ήταν υπερβολικά φωτεινή out of the box.

Το glow δεν με ενοχλεί και παραμένει εξαιρετικά φωτεινή. Η οθόνη για τα λεφτά της είναι εξαιρετική, αλλά δεν είμαι gamer. Αν θέλεις κορυφαίες επιδόσεις, ίσως πρέπει να ανέβεις κατηγορία τιμής.

1 Σχόλιο

lydiatz

Έτυχε να βρω και κάποια reviews ακόμα και στα ελληνικά. Με περιορισμένο budget είναι μονόδρομος η οθόνη όπως καταλαβαίνω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

Όνομα χρήστη
Roigaz

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Το IPS glow σε αυτή την οθόνη είναι σαν μην υπάρχει, γενικώς πρόκειται για μια άψογη επιλογή σε IPS gaming monitor σε αυτά τα χρήματα. Τώρα σχετικά με το VA είναι γνωστό πως έχει καλύτερη απεικόνιση στα μαύρα λόγω της αναλογίας 3000:1 στο contrast ratio ενώ στο IPS είναι 1000:1. Θεωρώ πως η gaming εμπειρία θα είναι εξίσου καλή και σε αυτό το monitor (στις έντονες σκούρες σκηνές που αναφέρεις).
Παρά αυτό το γεγονός πρόκειται για IPS που σημαίνει η καλύτερη δυνατή πιστότητα χρωμάτων και εξαιρετικές γωνίες θέασης.Ελπίζω να βοήθησα και ταυτόχρονα ελπίζω να βρεθεί και κάποιος ακόμη να σχολιάσει για την λεπτομέρεια του μαύρου.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη