Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
vspyr

Παρακαλώ τη βοήθειά σας γιατί σκέφτομαι να τον αγοράσω:
1. Ποια η χώρα κατασκευής;
2. Μπορώ να τον τοποθετήσω όπως οι κάτω πάγκου, με ξύλινη βάση για τοποθέτηση της εστίας;
3. Ο φούρνος λειτουργεί χωρίς ρύθμιση του ρολογιού (τυχαία ώρα), απλά ρυθμίζοντας τον τρόπο ψησίματος και τη θερμοκρασία;
4. Στις οδηγίες είδα ότι στη Χειροκίνητη λειτουργία ο φούρνος εμφανίζει τη διάρκεια μαγειρέματος, ακόμη και αν δεν έχει ρυθμιστεί ο χρονοδιακόπτης. Ο φούρνος κλείνει μετά το χρόνο αυτό; Θέλω να μπορώ να τον έχω ανοικτό όσο θέλω εγώ.
5. Για να ανοίξουμε την πόρτα όταν ψήνεται το φαγητό, πρέπει υποχρεωτικά να γυρίσουμε το διακόπτη στο 0; Υπάρχει επιλογή να μην κλειδώνει η πόρτα στο ψήσιμο;
6. Τι προβλήματα έχετε μέχρι τώρα και πώς ήταν το service;

Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Michele_ita
  1. Ναι, έτσι τον τοποθετήσαμε και εμείς, με ξύλινη βάση κάτω απο το πάγκο και απο πάνω του οι εστίες.
  2. Το ρολόι νομίζω δεν συνδέεται με τις λειτουργίες. Δηλαδή δε γίνεται να κλείνει αυτόματα ο φούρνος με το πέρας του ψησίματος. Λειτουργεί απλά σαν ρολόι και σαν χρονόμετρο.
Όνομα χρήστη
GEORGIOS_MANIOS

Πριν από ενάμιση χρόνο κατασκεύασα νέα ντουλάπια κουζίνας και τοποθέτησα το σετ σε διάταξη κάτω πάγκου. Όλο αυτό το διάστημα, με καθημερινή χρήση, λειτουργεί άψογα, εντελώς απροβλημάτιστα. Δεν έχουμε χρειαστεί το service.

Όνομα χρήστη