What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
demolutioner

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει,αν ο ιονιστης κ γενικότερα οι ιονιστες, απαλλάσσουν το δωμάτιο από χνούδια??? Επειδή θα φτιάξω ένα PC κ ο πύργος θα είναι ανοιχτός δλδ. Open case! Καί επειδή το δωμάτιο μου πιάνει εύκολα χνούδια, δεν ξέρω γιατί... Αλλά στον μήνα με ενάμιση έχει πιάσει χνούδι στις επιφάνειες! Οπότε θέλω τον ιονιστη να τον βάλω να λειτουργεί δίπλα στο PC, οπότε να απορροφάει κ γενικότερα να διαλύει τα χνούδια! Βέβαια όταν θα τα κλείνω καί τά δύο,θα καλύπτω όλο το γραφείο με νάυλον, αλλά αυτό που θέλω να ξέρω όπως είπα και πριν, είναι όταν θα δουλεύουν αν θα γλιτώσω από τα χνούδια?

Username

1 Reply

dimitrisdimopoulos14

Δεν είναι ιονιστης το μηχάνημα , αλλά καθαριστής αέρας . Ο Ιονιστης απλά φορτίζει με αρνητικά ιόντα τον αέρα , δεν τον καθαρίζει . Ο καθαριστής από την άλλη κάνει μηχανική φιλτρανση του αέρα . Οτιδήποτε και να πάρεις , σκόνη θα έχεις σίγουρα . Γιατί η σκόνη που κάθεται σε επιφάνειες , είναι ουσιαστικά τα μεγάλα σωματίδια τα οποίο δεν κινούνται στον αέρα και έχουν βάρος και κάθονται στα έπιπλα . Ο καθαριστής μπορεί να καθαρίσει τα μικρότερα σωματίδια που κινούνται στον αέρα πολύ αποτελεσματικά , αλλά ένα τραπέζι δίπλα.του έχει σκόνη, δεν θα την πάρει να την καθαρίσει. Σίγουρα θα βελτιώσει λίγο την κατάσταση αν τον έχεις δίπλα στο pc σου , αλλά μην περιμένεις θαύματα . Αντίθετα όμως σαν καθαριστής αέρα , κάνει πολύ.καλη δουλειά , και σε οσμές , και σε καπνό , και στα πάντα .

2 Comments

demolutioner

Ιονιστης/ καθαριστής γράφει! Οπότε λογικά είναι καί τά δύο?! Γνωρίζεις αν ένας ιονιστης βοηθάει στο να μην βγαίνουν χνούδια? Απλά ένας φίλος μου είπε ότι ο ιονιστης καταστρέφει τους ζωντανούς οργανισμούς στον αέρα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,κ ότι έτσι σε κάποια τετραγωνικά μέτρα δεν θα βγαίνει χνούδι γιατί το καταστρέφει, ισχύει?? Αν όχι ξέρεις αν υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει αυτήν την δουλειά??

dimitrisdimopoulos14

Δεν είναι ιονιστης . Ο Ιονιστης κάνει ιονισμό , ο καθαριστής της xiaomi δεν έχει μονάδα ιονισμού , 2 ανεμιστήρες έχει μέσα , και το φίλτρο που αυτό κάνει τον καθαρισμό . Ψάξτο καλύτερα και θα δεις .
Ο Ιονιστης φορτίζει τα σωματίδια του αέρα με αρνητικά ιόντα , κάνοντας την σκόνη να κάθεται στο πάτωμα και ουσιαστικά απενεργοποιεί τους ιούς κλπ, αλλά ο Ιονιστης δεν τόσο καλό όσο η μηχανική φιλτρανση , γιατί ο ιονισμός παράγει όζον στον χώρο σου , και το όζων είναι καρκινογόνο .

Username