Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει,αν ο ιονιστης κ γενικότερα οι ιονιστες, απαλλάσσουν το δωμάτιο από χνούδια??? Επειδή θα φτιάξω ένα PC κ ο πύργος θα είναι ανοιχτός δλδ. Open case! Καί επειδή το δωμάτιο μου πιάνει εύκολα χνούδια, δεν ξέρω γιατί... Αλλά στον μήνα με ενάμιση έχει πιάσει χνούδι στις επιφάνειες! Οπότε θέλω τον ιονιστη να τον βάλω να λειτουργεί δίπλα στο PC, οπότε να απορροφάει κ γενικότερα να διαλύει τα χνούδια! Βέβαια όταν θα τα κλείνω καί τά δύο,θα καλύπτω όλο το γραφείο με νάυλον, αλλά αυτό που θέλω να ξέρω όπως είπα και πριν, είναι όταν θα δουλεύουν αν θα γλιτώσω από τα χνούδια?
2 Comments
Ιονιστης/ καθαριστής γράφει! Οπότε λογικά είναι καί τά δύο?! Γνωρίζεις αν ένας ιονιστης βοηθάει στο να μην βγαίνουν χνούδια? Απλά ένας φίλος μου είπε ότι ο ιονιστης καταστρέφει τους ζωντανούς οργανισμούς στον αέρα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων,κ ότι έτσι σε κάποια τετραγωνικά μέτρα δεν θα βγαίνει χνούδι γιατί το καταστρέφει, ισχύει?? Αν όχι ξέρεις αν υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει αυτήν την δουλειά??
Δεν είναι ιονιστης . Ο Ιονιστης κάνει ιονισμό , ο καθαριστής της xiaomi δεν έχει μονάδα ιονισμού , 2 ανεμιστήρες έχει μέσα , και το φίλτρο που αυτό κάνει τον καθαρισμό . Ψάξτο καλύτερα και θα δεις .
Ο Ιονιστης φορτίζει τα σωματίδια του αέρα με αρνητικά ιόντα , κάνοντας την σκόνη να κάθεται στο πάτωμα και ουσιαστικά απενεργοποιεί τους ιούς κλπ, αλλά ο Ιονιστης δεν τόσο καλό όσο η μηχανική φιλτρανση , γιατί ο ιονισμός παράγει όζον στον χώρο σου , και το όζων είναι καρκινογόνο .