What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
dintour4

Καλησπέρα σας .. αγόρασα την οθόνη πριν 15 μέρες... δεν έχω κανεινκαποια ρύθμιση στην οθόνη. Είναι γεγονός ότι μετά από 3 ώρες χρήσης σε απόσταση περίπου 1.5 μέτρα από τα μάτια μου...υποφέρω!!! Τα μάτια μου πονάνε και δεν μπορώ να συνεχίσω την δουλειά μου μισως είναι ρύθμιση ίσως...δεν ξέρω και εγώ τι ....αν έχεις κάνει κάποιος κάποια ρύθμιση η είχε παρόμοια εμπειρία θα ήταν χρήσιμο να με ενημερώσετε πως το ξεπεράσετε. Ευχαριστώ

Username

3 Replies

VanAuberjim

Και τον ουρανό να κοιτούσαμε για 3 ώρες συνεχόμενα, θα πονούσαν τα μάτια μας. Γι’ αυτό φοράμε γυαλιά ηλίου έξω. Είναι σαν να κοιτάς μια λάμπα συνεχόμενα, δεν αντέχουν τα μάτια. Σε αντίστοιχη οθόνη που πονούσαν τα μάτια μου, χαμήλωσα το backlight από το 100 που ήταν στο 20 την ημέρα και στο 0 το βράδυ και μπορώ να βλέπω για δεκάωρα. Στις IPS ευτυχώς τα χρώματα δεν φαίνονται ξεπλυμένα όταν ρίχνουμε το backlight, ούτε χαλάει η κλίμακα του γκρι όπως γίνεται όταν πειράζεις το brightness ή το contrast.

Username
Username
Chris_Ts7404

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις το "eye saver mode" απλά δεν θα έχεις σωστή πιστότητα στα χρώματα, αλλα για δουλειά γραφείου κλπ αυτό δεν είναι θέμα, επίσης θα βοήθούσε να μειώσεις και την φωτεινότητα.
Λαβε υποψην σου πως παίζει ρόλο και η απόσταση που έχεια απο την οθόνη.

Username