What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Theodora_Koutsogiannopoulo6703

Το έχω αγοράσει και είναι τέλειο! ???
3 ερωτήσεις θέλω μόνο να κάνω, για να του κάνω καλή χρήση: 1. Τα φερμουάρ μπορούν να το γδάρουν εσωτερικά; Γιατί χτυπάνε (αν και γύρισα τα ρούχα μέσα-έξω) και φοβάμαι μην το χαλάσουν… 2. Το φίλτρο θέλει κάθε φορά πλύσιμο και στέγνωμα ή μπορείς απλά να αφαιρείς τα χνούδια και να το επανατοποθετείς;
3. Διάβασα το κόλπο με το μαλακτικό σε τούλινο σφουγγαράκι μαζί με τα ρούχα μέσα στο στεγνωτήριο που αναφέρει μια κοπέλα. Είναι ασφαλές; Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Username

1 Reply

giorgiog13
  1. όσο καιρο το έχω, γυρνάω κι εγώ τα φερμουάρ εσωτερικά και Παρ ότι όντως χτυπάνε δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα.
  2. εγώ απλά πετάω τα χοντρά και μετά με τη ηλεκτρική σκούπα τραβάω τα υπόλοιπα και είναι μια χαρά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάθε φορά πλύσιμο.
  3. δεν το έχω δοκιμασει. Ασφαλές θα είναι σίγουρα απλά το μόνο που κάνει είναι να δίνει άρωμα και όχι να μαλακώνει τις ίνες των ρούχων όπως υποτίθεται ότι προορίζεται στο πλυντήριο.

1 Comment

Theodora_Koutsogiannopoulo6703

Σ’ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτό με το μαλακτικό το δοκίμασα με μια μικρή πετσετούλα στην οποία έριξα λίγο μαλακτικό, αλλά δε μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα. Το άπλωσε ανομοιόμορφα σε κάποια σεντόνια και έγινε σαν λεκές… οπότε δεν το συνιστώ να το κάνει κανένας άλλος!

Username