Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bill suzuki

Το παρέλαβα χθες πρώτες εντυπωσεις θετικές αν και είναι πρωτη μερα ακόμη έχει ωραία οθόνη ωραία κάμερα και η μπαταρια δείχνει να κρατάει αν και με μπερδέυει λίγο όταν θέλω να το βάλω στη δόνηση τα έχει καπως περιεργα δεν το βρήκα ακόμη το ψάχνω μέχρι να προσαρμοστώ να ρωτήσω τα xiaomi είχαν ηχογράφηση κλήσεων από όσο θυμάμαι το συγκεκριμένο δεν έχει η κάνω λάθος???

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

2 Σχόλια

bill suzuki

soa008 κατάλαβα οκ εσένα σου κάνει διάφορα ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων γιατί σε μένα δεν πιάνει κατευθείαν με την δεύτερη ίσως και την τρίτη φορά ασε που έβαλα και τζαμακι στην οθόνη και στις άκρες πρεπει να πατήσω με δυναμη για να πιάσει ειδικά όταν γράφεις μήνυμα πολυ σπαστικο δεν έχει τόσο καλό touch την δόνηση την έχεις βρει πως μπαινει γιατί το βάζω σε αθόρυβο αλλά δεν έχω δόνηση μόνο ανάβει η οθόνη.

soa008

Κοιτα αν εχεις βαλει τζαμακι πρεπει να βαλεις καποιο ειδικο τζαμακι. Το κινητο εγω το εχω χρησιμοποιησει χωρις τζαμακι. Το touch που λες δεν υπαρχει αμφιβολια ειναι κλασσικα πολυ καλο πλεον ολα τα κινητα εχουν παρα πολυ καλα touch. Για το δαχτυλικο δεν ειχα ποτε κανενα θεμα ηταν παρα πολυ καλο και γρηγορο. Αν εχεις καποιο θεμα εσυ σου συνιστω να κανεις το κολπακι που βαζεις το ιδιο δαχτυλο 2-3 φορες ωστε να το πιασει καλα. Και επισης οταν βαζει δαχτυλικο καλο ειναι να το βαζεις οπως θα το παταγες στην καθημερινη σου χρηση. Πολλοι πανε και βαζουν το δαχτυλικο καθετα και μετα το κινητο το ξεκλειδωνουν πλαγια και καμια φορα δεν τους το βρισκει. Για τον ηχο υπαρχουν 3 λειτουργιες. Το κανονικο, αθορυβο με δονηση και σκετο αθορυβο. Τα ενεργοποιεις ειτε απο τιςρυθμισεις ειτε πατωντας τα volume buttons.

Όνομα χρήστη