What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
bill suzuki

Καλημέρα παιδιά κάτοχος Android συσκευών και πάντα Xiaomi μετά από μια αλλαγή σε iPhone που δεν με βόλεψε καθόλου μετά σε galaxy Note 10+ one plus και Huawei p30 pro αποφάσισα να επιστρέψω στο Xiaomi που ανέκαθεν μου άρεσε πολύ και συγκεκριμένα στο mi note 10 pro 8 ram 256 rom και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει σαν συσκευή η αν έχει κάποιο πρόβλημα ήμουν κάτοχος mi max 2 mi max 3 mi9 με ενδιαφέρει καθαρά η μπαταρία όχι τόσο ο επεξεργαστής γιατί δεν ψάχνω τις τρελές επιδόσεις δεν κάνω τρελά πράγματα και με ενδιαφέρει και η κάμερα πιστευετε οτι αξίζει η αγορά αυτή???

Username

2 Replies

soa008

Κοιτα σαν κινητο αξιζει , αλλα περιμενε σε λιγο καιρο ερχονται τα mi 10 και mi 10 pro , που θα ριξουν την τιμη στο mi note 10 pro αλλα ειναι και πολυ καλυτερες εναλακτικες. Αφου ομως δεν θες τοσο καλη επεξεργαστικη δυναμη παρε το Mi note 10 σε θεμα καμερες ειναι παρα πολυ καλο. για καμερες μπες στο DXOMARK και δες τι γινεται

6 Comments

bill suzuki

soa008 οι διαφορές στους επεξεργαστές είναι απειροελάχιστες και ο 730G μια χαρά κάνει την δουλειά του χωρίς προβλήματα από ότι είδα οπότε όλα καλά δεν θα περιμένω να βγει το mi 10 pro η μπαταρία του είναι καλή η ο επεξεργαστής είναι ενεργοβόρος??

soa008

Απειροελαχιστες οι διαφορες ενως 730G με 865 ??????? Κατι αλλο θα ειδες. Εχει τεραστια διαφορα και φαινεται παντου. Προφανως και ο 730G θα σου κανει σωστα την καθημερινη χρηση , αλλα με εναν 865 τα εχεις ολα 10φορες καλυτερα. Αλλα και παλι να μην θες να το παρεις δεν καταλαβες το νοημα απο αυτο που σου ειπα. Οταν ερθουν τα νεα κινητα το Mi note 10 pro θα πεσει ενα 100αρη. Οποτε δεν χρειαζεται βιασυνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ

Σαφώς και είναι καλύτερος ο 865 όμως είναι και πολύ ακριβότερος, κι αν σ έναν χρήστη δε χρειάζεται είναι πράγματι πεταμένα λεφτά.
θέλω να πω δε χρειάζεται να αγοράσεις λεωφορείο, για να μεταφέρεις την οικογένεια σου αν είναι 4 άτομα.

εδώ όλες οι διαφορές μεταξύ των δυο επεξεργαστών. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-865-vs-qualcomm-snapdragon-730g

soa008

Συμφωνω σε αυτα που λες, αλλα με τα χρονια θα κανεις παιδακια και το λεωφορειο θα ειναι χρησιμο... εαν με πιανεις ;)

ΓΙΩΡΓΟΣ

δεν διαφωνώ όπως το θέτεις έχεις δίκιο.
όμως κι εγώ και ο φίλος παραπάνω έχει δίκιο.
όλα έχουν να κάνουν με το τι θέλει να κάνει κάποιος.

και βέβαια και πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει.

προσωπικά περιμένω να δω το mi-10 pro όμως εγώ έχω άλλες απαιτήσεις.

οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να είναι για όλους ίδιες.

άλλους τους ενδιαφέρει περισσότερο ο ήχος, άλλους η φωτογραφία, άλλους η μπαταρία, κλπ κλπ.

γι αυτό τα εργοστάσια παράγουν τόσα πολλά και διαφορετικά μοντέλα.

Username
ΓΙΩΡΓΟΣ

αν αυτά που γράφεις είναι τα κριτήριά σου, αλλά και πολλά περισσότερα ακόμη, είσαι στο σωστό δρόμο.

2 Comments

bill suzuki

ΓΙΩΡΓΟΣ αυτά είναι τα κριτήρια μου η μπαταρία του αποδίδει καλά για τα 5260 mah η πέφτει γρήγορα???

ΓΙΩΡΓΟΣ

η μπαταρία είναι σίγουρα από τα δυνατά χαρακτηριστικά της συσκευής.
προσωπικά δε το έχω δοκιμάσει, όμως έχω διαβάσει πως κρατάει για δέκα ώρες τη συσκεύη σε λειτουργία με ανοιχτή οθόνη.

Username