Χαίρετε, σχετικά με τον καθαρισμό έχετε κάποιο τιπ; Έχω παραγγείλει σπρέι πεπιεσμένου αέρα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν είνια καλύτερα να το λύσω και αν το καθαρίσω.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Χαίρετε, σχετικά με τον καθαρισμό έχετε κάποιο τιπ; Έχω παραγγείλει σπρέι πεπιεσμένου αέρα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν είνια καλύτερα να το λύσω και αν το καθαρίσω.
1 Απάντηση
Όχι φίλε μου, αρκεί ένας ψεκασμός κατά μήκος των γραμμών των πλήκτρων με το σπρέυ αέρα και ένα πέρασμα με μια μικροφίμπρα μετά, εγώ την ψεκάζω πριν με planet για τζάμια αλλά και με λίγο νερό είναι οκ ώστε να πάρει και την όποια βρώμα έχουν μαζέψει επιφανειακά τα πλήκτρα. Δεν χρειάζεται να λύσεις κάτι και να μπεις σε περιπέτειες...
7 Σχόλια
Σε ευχαριστώ πολύ και για την χρήσιμη βοήθεια και για την τόσο άμεση απάντηση!
Παρακαλώ, να είσαι καλά!!!
Καλή χρονιά. Είδα ότι έχεις και το SGK4 και ότι το βρήκες πολύ καλό στην πληκτρολόγηση. Ποιο προτιμάς από τα δύο όσον αφορά την αίσθηση των πλήκτρων;
Το SGK5 γιατί έχει πιο χαμηλά πλήκτρα (θέλουν τη μισή πίεση απ' το SGK4 για να πληκτρολογήσουν) που βολεύουν αφάνταστα, είναι ένα υβρίδιο ανάμεσα σε μηχανικό και μεμβράνης και τέλος πολύ σημαντικό το wrist rest που έχει το οποίο βολεύει αφάνταστα και είναι μαγνητικά αποσπώμενο.
Από χθες το κλαίω βέβαια γιατί έπεσε νερό και έκανε ζημιά που μάλλον δεν επισκευάζεται...
Καλή χρονιά να έχεις κι εσύ φίλε!
Σε ευχαριστώ πολύ. Όντως τα σπάει το wrist-rest αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η αίσθηση των πλήκτρων, που βέβαια είναι πολύ ωραία στο SGK5 αλλά διάβασα την αξιολόγησή σου στο προηγούμενο μοντέλο που ήσουν πολύ ενθουσιασμένος. Το μόνο που θα άλλαζα στο πλκτρολόιο είναι τα πλήκτρα από καοτσούκ Μ1-Μ5 και Ρ1-Ρ3, θα ήθελα κι εκεί κανονικά. Λυπάμαι πολύ για τη ζημιά ρε φίλε, κρίμα.
Ήμουν ενθουσιασμένος όσον αφορά τι παίρνεις σε ξεφτίλα τιμή για το SGK4. Πολύ τίμιο αλλά δεν φτάνει το 5.
Δεν έχουν άσχημη αίσθηση τα από καουτσούκ πλήκτρα, και δεν τα χρησιμοποιείς και συχνά.
Λόγω του ότι είμαι αριστερόχειρας και του ότι δε θέλω να παίρνω το χέρι μου από το ποντίκι έχω βάλει το enter στο Μ1. Αν ήταν κλασικά πλήκτρα θα με βόλευε 100%. Προσπάθησα να βάλω το enter στο πλήκτρο πάνω από το Tab αλλα δε λειτουργεί για κάποιο λόγο...