What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
cafeine_01
  • Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς για σύνδεση με υπολογιστή Windows? Από latency πώς πάνε; Αντέχονται για να παίζεις κανα παιχνίδι ή να βλέπεις Youtube Κλπ ή καθυστερούν αισθητά σε σχέση με την εικόνα;
  • Μπορείς να τα συνδέσεις (pairing) με κινητό και pc και άμα πχ τα έχεις connected με το κινητό και πας στο laptop απλά να τα διαλέξεις από τα windows και να κάνουν switch χωρίς να πρέπει να κάνεις unpairing από την προηγούμενη συσκευή; δεν με ενδιαφέρει το multipoint για ταυτόχρονη σύνδεση, μου αρκεί να μην πρέπει να κάνω unpair κάθε φορά

ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον μπορεί να βοηθήσει

Username

1 Reply

doukgrou

Γεια σου φίλε! Τα έχω χρησιμοποιήσει για σταθερό PC Windows με Bluetooth adaptor TPlink και δουλεύει άψογα! Συνδέονται σφαίρα με το που πατήσεις το πλήκτρο bluetooth στο PC και δεν καθυστερούν πουθενά. Η εναλλαγή δεν γίνεται τελείως αυτόματα, αν έχεις ενεργοποιημένο το bluetooth στο κινητό θα συνδεθεί εκεί αυτομάτως και θα αποσυνδεθεί από το PC. Εντάξει βέβαια δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχεις ενεργοποιημένα τα Bluetooth μόνο στη συσκευή που εκείνη τη στιγμή τα χρησιμοποιείς. Γενικά εγώ τα πήρα στα 120 και είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής!

1 Comment

cafeine_01

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, καλή συνέχεια (με υγεία)

Username