What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Harachiri

Μπορείς στο να απαντήσεις σε κλήσεις ή μόνο να την απορρίψεις? Γιατί εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα νομίζω και δεν το καταφέρνω. Επίσης είναι απαραίτητο το ακουστικό ή έχει ηχείο?

Username

1 Reply

karetsas2

Νομίζω στα 42mm female edition δεν έχει την δυνατότητα να απαντηθει κλήση μόνο να απορροφηθεί

3 Comments

Harachiri

Ναι έχεις δίκιο. Το κοίταξα παραπάνω και δυστυχώς έτσι είναι γιατί δεν έχει ηχείο απ ότι κατάλαβα. Εντάξει αυτό το έλυσα μ ένα ακουστικό αλλά δυστυχώς δε κρατάει και μηνύματα, αγαπημένες επαφές και αρχείο κλήσεων σε σχέση με το άλλο. Μόνο ειδοποιήσεις που σβήνουν μόλις τις διαβάσεις. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου να μου απαντήσεις ????

karetsas2

Τίποτα. Δυστυχώς και εγώ το πήρα για την αδερφή μου και ήταν απογοητευτικο αυτό σαν εύρημα. Γιατί στο ρολόι 46mm λειτουργεί και στο 42mm όχι. Και δνε το αναγράφει κάπου αυτό.

jonhkoustib

Το γράφει στα χαρακτηριστικά, στο 46mm λέει, δυνατότητές & λειτουργίες: ηχείο και μικρόφωνο ενώ στο 42mm δυνατότητες & λειτουργίες δεν έχει τίποτα. Και εγώ ευτυχώς το έψαξα καλύτερα και πήρα με ηχείο - μικρόφωνο.

Username