What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
giannismaxairas98

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό το καθαριστικο το βάζουμε στο ρεζερβουάρ μέσα. Ή με ψεκασμό στο κινητήρα από το φίλτρο αέρα το οποίο βγάζουμε κιολας για να ψεκασουμε. Επίσης τοποθετείται με φρέσκα λάδια η 500-1000χλμ πριν την αλλαγή.Ευχαριστω!

Username

2 Replies

Aryon

Η εταιρια δεν το δινει για να το ριξεις στην πεταλουδα,αυτο το εκανς ενας σε ενα βιντεο στο ΥΤ αλλα αυτο δεν ειναι αποδειξη για ολα τα μοτερ.Εεαν θες μπορεις στην πολλαπλη εισαγωγης να ριξεις MAP-MAF cleaner spray το οποιο θα σου καθαρισει τυχον επικαθησεις και θα στις οδηγησει μετα για καψιμο.
Εαν ριξεις πολυ Throttle clenaer spray και μεν θα γινει η πεταλουδα γυαλι μετα δεν θα παιρνει εμπρος το αμαξι.
Δεν εχει σχεση με το λιπαντικο εαν ειναι νεο ή μερικων μηνων, εχει σχεση με το καυσιμο, ριξε μια φιαλη μεσα πριν ξεκινησεις για ταξιδι Ε.Ο να δουλεψει και στις υψηλες στροφες.

Username
damos22

καλησπέρα φίλε μου μπορείς και μετά δυο αλλά όμως δεν κάνει την ίδια δουλειά δυστυχώς δλδ μέσα από την πεταλούδα αν το ψεκάσεις θα πάρεις το 100% που μπορεί να σου παρέχει το προϊόν αυτό αν επιλέξεις να το κάνεις από το τεπόζιτο θα πάρεις ένα 70% από αυτό που μπορεί να σου προσφέρει το προϊόν εγώ το έκανα μέσα στη πεταλούδα όσο για τα λάδια έχεις καινούργια δεν έχεις δεν νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο αυτό το τελευταίο στο λέω με επιφύλαξη.οποτε αυτο το υγρο για της βαλβιδες καλυτερα μεσα στην πεταλπουδα. το αλλο της ιδιας εταιριας που ειναι για το injection μονο μεσα στο τεποζιτο.

1 Comment

Username