What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
crysis

καλησπερα μετα απο πολυ ψαξιμο σκεφτομαι την αγορα τις συγκεκριμενης ψυκτρας μιας και ακουω τα καλυτερα για την συγκεκριμενη εταιρια. το μονο που με προβλιματιζει ειναι οτι ζυγιζει κοντα στο 1 {320with fan} κιλο και μετα απο καποιο διαστημα φοβαμαι για ραγισμα τις μητρικης απο το βαρος της ψυκτρας. εχει καποιος κανενα θεμα μεχρι τωρα? εχει παρατηρησει κανενας στη μητρικη του κανενα ραγισμα?

Username

2 Replies

Spark_89

Εχω την αντίστοιχη (μη chroma) σε i7-8700K και μητρικη Ζ390-Α απο το 2017. Εχω κανει 2 μετακομίσεις εκτός Ελλάδας (Αυστρία) και επιστροφή σε Ελλάδα μεσα σε αυτα τα 6 χρόνια με το PC στο αμαξι βγαζοντας μονο την GPU με αυτο το τερας κουμπωμενο πανω...Δεν εχει δημιουργήσει κανενα θεμα.

Τωρα προσπαθώ να σκεφτώ αν θα συνεχισω με την ιδια η αντικατασταση με ΝΗ-U12A γιατι θα ηθελα να ειναι λίγο πιο μαζεμενη η κατασταση στο new PC πανω στον 13700Κ.

Πρακτικα η κάρτα ειναι θηρίο αλλα πιανει κυριολεκτικα ολο το PC

Username
OAkatadiwktos

Δε ξερω ποσο μπορω να σε βοηθησω στην ερωτηση σου γιατι την εχω μολις 2 βδομαδες εγκατεστημενη. Αλλα διαβαζα παρα πολυ καιρο πριν τελικα την προτιμησω και ποτε δεν ειδα κανεναν να αναφερει τετοια περιστατικα. Ειναι η καλυτερη αεροψυξη που κυκλοφορει, λογω μεγεθους, μιας και αυτο μετραει στην αεροψυξη.

2 Comments

crysis

ναι και εγω εχω ακουσει οτι ειναι η καλυτερη αεροψυξη που κυκλοφορει.την εχει ενας φιλος και ειναι φοβερη αλλα και αυτος δεν την εχει πολυ καιρο και μεχρι τωρα δεν εχει δει κατι το περιεργο στην μητρικη. θα το ψαξω και αλλο και θα αποφασισω σε ευχαριστω για τον χρονο σου

Panos3days

Ρε φίλε τι λες ; Ποιο ράγισμα ; Όλα είναι υπολογισμένα από τον κατασκευαστή ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ! Τι ακούω ! Απλά αγόρασε την με κλειστά μάτια ! Το μόνο πρόβλημα που έχει σαν ψυκτρα είναι ο όγκος της Μπορεί να σου καλύψει τις ραμ βεβαιώσου οτι έχεις full tower ! Δεν έχει κάτι άλλο αρνητικό και η τιμή φυσικά λίγο τσιμπημένη θα έλεγα

Username