What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
greg_kouk

Σας έχει τύχει να μην ανάβει το led όταν είναι ενεργοποιημένα?
μου ήρθαν σήμερα, τα συνέδεσα με το pc κι έπαιζαν κανονικά όλα για αρκετή ώρα, τα αποσύνδεσα για να τα βάλω στο κινητό κι από τότε δεν τα βρίσκω πουθενά για να τα συνδέσω. Επίσης παρατήρησα ότι δεν ανάβει το led όταν είναι στο on κι επίσης δεν ανάβει όταν τα βάζω για να φορτίσουν.

Τέλος, όταν τα συνδέω με το καλώδιο ακούγονται κανονικά...

Έχει κάποιος καμία ιδέα για το τι έγινε ή κάηκαν έτσι ξαφνικά?

Username

4 Replies

CRYSTAL AUDIO Support

Γειά σας! Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας. Ακολουθήστε τα βήματα με τη σειρά που φαίνονται στις Οδηγίες Χρήσης για Επανεκκίνηση / Reset, στο σύντομο βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=ZuO7jUfBHq8
Θα χαρούμε να μάθουμε αν βρήκατε χρήσιμες τις οδηγίες του βίντεο και τα αποτελέσματα.
Επίσης, για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρακαλούμε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά στο εξουσιοδοτημένο service, τηλ. 210-9410669.

Username
Georgios_Athanasiadis54

Εμένα μου έκαναν το ίδιο. Το anc δούλευε κανονικά το καρφί κανονικά το bluetooth οχι ούτε η φόρτιση . Τα άφησα ξεφορτησαν άφησα και anc ανοιχτό για να τελειώσουν πιο γρήγορα και μόλις ξεφορτησαν τα έβαλα στοusb και επιτέλους δούλεψαν κανονικά. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι όταν στο έχεις στο bluetooth και βάζεις καρφί εκείνη την ώρα σαν να κολλάει σε mode καρφιου και δεν δουλεύει σαν bluetooth

Username
laz.tsol

Μόλις μου γύρισαν από το service. Δυστυχώς(;) όταν ξεκίνησαν τον έλεγχο αυτοί, μου είπαν, δούλευαν κανονικά. Οπότε απλά μου τα έστειλαν πίσω και δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα γιατί νέκρωσε το bluetooth. Περιμένω λοιπόν- ελπίζω να μη συμβεί- να ξανανεκρώσει κάποια στιγμή όπως σε εσένα :(
Αυτό που θυμάμαι όταν είχε συμβεί, είναι πως τα χρησιμοποιούσα με το λάπτοπ και εκείνη τη στιγμή άνοιξε η TV και μου έβγαλε μνμ για σύνδεση με τα ακουστικά. Δεν πάτησα ούτε σύνδεση ούτε ακύρωση στην TV, οπότε σκέφτομαι μήπως κάποιο conflict όταν είναι 2 συσκευές συνδεδεμένες.

1 Comment

CRYSTAL AUDIO Support

Γειά σας! Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας. Ακολουθήστε τα βήματα με τη σειρά που φαίνονται στις Οδηγίες Χρήσης για Επανεκκίνηση / Reset, στο σύντομο βίντεο:
Θα χαρούμε να μάθουμε αν βρήκατε χρήσιμες τις οδηγίες του βίντεο και τα αποτελέσματα.
Επίσης, για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρακαλούμε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά στο εξουσιοδοτημένο service, τηλ. 210-9410669.

Username
dimitris097

τα ακουστικα συνδεονται αυτοματα στην τελευταια συσκευη αν ειναι διαθεσιμη..οποτε δες μηπως συνδεονται στο κινητο καταλαθος και δεν τα βρισκει το pc..επισης μηπως αφησες ανοιχτο το anc και τελειωσε η μπαταρια?

9 Comments

laz.tsol

Μετά από 2 μέρες χρήσης, μόλις μου έκαναν το ίδιο. Δεν δουλεύει το bluetooth, δεν ανάβει led ούτε όταν τα βάζω για φόρτιση. Το led του anc ανάβει οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα μπαταρίας αν και προφανώς δεν φορτίζει πλέον.
Αύριο θα πάρω τηλ να δω τι λύση υπάρχει, αν ο bigkoukou μπορεί να γράψει αν όντως υπάρχει θέμα bluetooth.

professoras

Μου έκανε το ίδιο ακριβώς με εσένα. Μετά από δύο μέρες χρήσης το bluetooth πέθανε. Το ANC και το jack δουλεύουν κανονικά, αλλά το bluetooth είναι τέζα και δεν φορτίζει με τίποτα. Την επόμενη μέρα το bluetooth απανήλθε από μόνο του ως δια μαγείας, αλλά λίγες μέρες μετά ξαναπέθανε. Επικοινώνησες με την εταιρεία; Σου πρότειναν κάποια λύση;

Georgios_Athanasiadis54

Εμένα μου έκαναν το ίδιο. Το anc δούλευε κανονικά το καρφί κανονικά το bluetooth οχι ούτε η φόρτιση . Τα άφησα ξεφορτησαν άφησα και anc ανοιχτό για να τελειώσουν πιο γρήγορα και μόλις ξεφορτησαν τα έβαλα στοusb και επιτέλους δούλεψαν κανονικά. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι όταν στο έχεις στο bluetooth και βάζεις καρφί εκείνη την ώρα σαν να κολλάει σε mode καρφιου και δεν δουλεύει σαν bluetooth

greg_kouk

Παιδιά μου συμβαίνει ακόμα, αλλά δεν έχω καταλάβει το πότε τό κάνουν...!
π.χ. τα έχω συνδεμένα με το pc και θέλω να τα συνδέσω με το κινητό, οπότε τα κάνω disconnect από το pc κι εκεί πεθαίνουν, Δεν συνδέωντε πουθενά, ούτε ανάβει κάπιο λαμπάκι εκτός του ANC που σημένει ότι έχουν μπαταρία!
Τα αφήνω στην φόρτιση ολόκληρο το βράδυ χωρίς να ανάβει κάποιο λαμπάκι και το πρωί που ξυπνάω ανάβει το μπλε λαμπάκι (της φόρτισης) και λειτουργουν κανονικά!!!
Την επόμενη φορά λέω να βάλω κάμερα να δώ τι κάνουν μόνα τους όλο το βράδυ πάνω στο γραφείο!!!
Ίσως βέβαια να κουράζοντε και να θέλουν ένα power nap... τι να πω...!!!

Jack Ronet

Αφησε το anc το noise cancelation ανοιχτο μεχρι να τελειώσει ολοι η μπαταρια θα το δεις οταν θα σβήσει το πρασινο led και μετα θα αρχισει να φορτώνει και και ξαναδουλευει το bluetooth τους επιασε σε εμενα πολυ περιεργο bug

John_blue_Blue

Τα ακουστικά τα σπάνε! Τρομερή σχέση ποιότητας τιμής!! Απλά δεν υπάρχουν!

Βρήκα μια λύση για να ξεμπλοκάρει την φόρτιση των ακουστικών: 1. Ενώ τα ακουστικά είναι ON τα συνδέουμε με την συσκευή μέσω Bluetooth.
2. Mόλις συνδεθούν βάζουμε το καλώδιο USB στα ακουστικά και αμέσως μετά τον διακόπτη στην θέση OFF.
3. Βγάζουμε το καλώδιο USB και μετά από 5’’ το ξανασυνδέουμε και η φόρτιση γίνεται κανονικά. Το αφήνουμε μέχρι να φορτίσει πλήρως.

tcorolla_98

Παιδιά δουλεύει ότι ανέφερε ο φίλος πιο πάνω!

Όσο για την ποιότητά του, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο μέχρι τα 200€!

greg_kouk

Εντάξει συμφωνώ ότι έχουν πολύ καλό ήχο, ποιότητα κατασκευής, βάρος κλπ αλλά το θέμα που έχουν με την φόρτιση, το on - off και το bluetooth με έχει ξεπεράσει. Σήμερα ας πούμε πρώτη φορά ενώ τα βάζω στο off συνεχίζουν να δείχνουν ότι είναι ανοιχτά, επίσης δεν λέει "power on" και "power off" στην εναλλαγή του διακόπτη, τέλος δεν τα βρίσκουν οι συσκευές, κοινώς έχουν φάει κόλλημα! Τα έχω αφήσει με το ANC ανοιχτό για να τελειώσει η μπαταρία και πιστεύω θα φτιάξουν, αλλά και πάλι δεν το λες και το πιο απλό πρόβλημα. Ας πούμε αν είχα τώρα μία τηλεδιάσκεψη δεν θα είχα ακουστικά για να κάνω την δουλειά μου...
Θα μπορούσαν να είχαν βάλει έστω ένα reset button

Οπότε ναι είναι καλά ακουστικά αλλά για δεύτερο ζευγάρι, πρέπει να έχεις ακόμα ένα για να κάνεις την δουλειά σου.

CRYSTAL AUDIO Support

Username