What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Πουλου Σταυρουλα

Το συγκεκριμένο το εχω 3 χρόνια. Δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένη. Ακόμα μετά απο τόσο καιρό τα ρούχα δεν μυρίζουν ωραία όταν στεγνωσουν.Μυριζουν πλαστικο καμενο και γενικά κατι συνθετικο.Επισης,το χειρότερο ειναι οταν βαζω σεντόνια....το ενα σεντόνι μπαίνει μέσα στο άλλο...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΩ,με αποτέλεσμα να στεγνώνει μόνο το ένα ,το εξωτερικό και τα υπόλοιπα να τα βάζω ξανά ενα ενα καθε φορα....
Κάνω κατι λάθος;

Username

2 Replies

ΠΑΠΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Καλησπέρα Το στεγνωτήριο το έχω πάνω από 1 χρόνο. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την μυρωδιά αλλά ούτε με το στέγνωμα. Όπως και να τοποθετήσω τα σεντόνια ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο .

Username
dstil_stil

1) Να σου πω οτι εχω δύο, και σε κανένα από τα δύο δεν μου βγάζει μυρωδιά καμμένου πλαστικού. Θα επικοινωνούσα με το service να το κοιταξουν. Έχει τηλέφωνο στην ταμπλέλα που έχει μόλις ανοίξεις το τζάμι. Εκτός και έχεις εγγύηση από Κωτσόβολο που τους πέρνεις αυτούς τηλέφωνο.

2) Για τα σεντόνια θα συμφωνήσω, αλλά είναι σε όλα τα στεγνωτήρια το ίδιο. Εμείς τα διπλώνουμε λιγο (2-3 φορές) πριν τα βάλουμε μεσα ώστε να είναι πιο δύσκολο να γίνουν κουβάρι μεταξύ τους. Και όντως το μέσα μέσα αν μπλεχτούν κρατάει κάπως, αλλά δεν είναι βρεγμένο, είναι απλά νωπό. Μέχρι να το βγάλεις και να το τινάξεις, και να το ξαναδιπλώσεις, έχει ψιλοστεγνώσει.

Username