Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Πουλου Σταυρουλα

Το συγκεκριμένο το εχω 3 χρόνια. Δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένη. Ακόμα μετά απο τόσο καιρό τα ρούχα δεν μυρίζουν ωραία όταν στεγνωσουν.Μυριζουν πλαστικο καμενο και γενικά κατι συνθετικο.Επισης,το χειρότερο ειναι οταν βαζω σεντόνια....το ενα σεντόνι μπαίνει μέσα στο άλλο...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΩ,με αποτέλεσμα να στεγνώνει μόνο το ένα ,το εξωτερικό και τα υπόλοιπα να τα βάζω ξανά ενα ενα καθε φορα....
Κάνω κατι λάθος;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

ΠΑΠΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Καλησπέρα Το στεγνωτήριο το έχω πάνω από 1 χρόνο. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την μυρωδιά αλλά ούτε με το στέγνωμα. Όπως και να τοποθετήσω τα σεντόνια ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο .

Όνομα χρήστη
dstil_stil

1) Να σου πω οτι εχω δύο, και σε κανένα από τα δύο δεν μου βγάζει μυρωδιά καμμένου πλαστικού. Θα επικοινωνούσα με το service να το κοιταξουν. Έχει τηλέφωνο στην ταμπλέλα που έχει μόλις ανοίξεις το τζάμι. Εκτός και έχεις εγγύηση από Κωτσόβολο που τους πέρνεις αυτούς τηλέφωνο.

2) Για τα σεντόνια θα συμφωνήσω, αλλά είναι σε όλα τα στεγνωτήρια το ίδιο. Εμείς τα διπλώνουμε λιγο (2-3 φορές) πριν τα βάλουμε μεσα ώστε να είναι πιο δύσκολο να γίνουν κουβάρι μεταξύ τους. Και όντως το μέσα μέσα αν μπλεχτούν κρατάει κάπως, αλλά δεν είναι βρεγμένο, είναι απλά νωπό. Μέχρι να το βγάλεις και να το τινάξεις, και να το ξαναδιπλώσεις, έχει ψιλοστεγνώσει.

Όνομα χρήστη