Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Maria_A_1976

Το παρέλαβα πριν 5 μέρες, παρόλο που είναι παλιό μοντέλο με παρότρυνση από τα καλά σχόλια. Εχω κάποιες απορίες αν και διάβασα τις οδηγίες.
1η: τα ρούχα πως τα βάζετε μέσα? Χύμα μπερδεμένα όπως βγαίνουν από το πλυντήριο ή χρειάζεται κάπως πιο τακτοποιημένα/διπλωμένα?
2η: στο ραφακι τι ρούχα τοποθετω? Αφού ούτως ή άλλως με τις στροφές θα φύγουν από τη θέση τους.
3η: πως το συνδέω με το κινητό? Ζητάει κωδικό στο WiFi τον οποίο δε μπορώ να βρω ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Eleytheria_Tsigeli

Όπως τα βγάζετε από το πλυντήριο τα βάζετε στο στεγνωτηριο βάλτε και μπάλες στεγνωματος για να μειωθεί ο χρονος είναι καταπληκτικό μηχανημα

Όνομα χρήστη
Dimitris Chanell

Καλημέρα.
1) Χύμα ναι αλλά περίπου στα μισά του κύκλου άνοιξε και ανακάτεψέ τα γιατί μπορεί να μπει το ένα μεσα στο άλλο. Αυτό ισχύει οταν εχεις πολλά ρούχα και ιδιαίτερα όταν έχεις σεντόνια, όπου τα ρούχα μπαίνουν μέσα στα σεντόνια και αργεί το στέγνωμα.
2) Στο ραφάκι θα βάλεις πχ ένα πουλόβερ που δεν θες να χαλάσει απο το γύρισμα του κάδου. Δεν θα μπει κάτι άλλο μαζί, γιατί όπως είπες θα φύγει απο τη θέση του.
3) Το έχω κάνει 2 χρόνια πριν και δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία. Σίγουρα κατά τη σύνδεση θα μπεις στο wifi του στεγνωτηρίου.
Αν θές μπες στο κανάλι μου στο YouTube όπου εχω ανεβασει 2 χρήσιμα βίντεο για το συγκεκριμένο στεγνωτήριο.
https://www.youtube.com/channel/UCEM0xN4vj5jhqJjiXLwl9aA

4 Σχόλια

Dimitris Chanell

Παρακαλώ Μαρία. Κάτι ακόμα, που βολεύει. Φτιάχνεις ένα πρόγραμμα στα αγαπημένα με λίγο μεγάλο χρόνο, πχ 2 ώρες και κάθε φορά επιλέγεις αυτό και αυξομειώνεις τον χρόνο. Το πόσο χρόνο θέλει θα το μάθεις με τον καιρό. Τώρα αν εχεις για στέγνωμα πχ κλινοσκεπάσματα θα επιλέξεις το πρόγραμμα γι' αυτά και όχι το αγαπημένο απο πάνω.

stdtsjjh7x

Καλησπέρα!
Μπορώ να σας ρωτήσω γιατί γενικά δεν έχω ιδέα!
Έχω μπερδευτεί ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά και μύριζαν τέλεια τώρα μυρίζει μούχλα κ το χρειαζομαι γιατί έχω μικρό μωράκι τώρα!
Τι μπορώ να κανω ; :(
Που να απευθυνθώ για βοήθεια

Dimitris Chanell

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μετά το στέγνωμα αφήνετε ανοιχτή την πόρτα; Επίσης κάνετε καθαρισμό όπως έχω δείξει στο βίντεο στο κανάλι μου;

https://youtu.be/eK17lFg6Rlo

Όνομα χρήστη