Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
geo_kok

Το έχει κανένα σας σε διάταξη κολώνας με πλυντήριο άλλης μάρκας? Και εάν ναι με ποιά βάση το έχει κάνει , γιατί πήρα τηλ στην lg και μου είπαν οτι μπαίνει μόνο απο πάνω απο πλυντήριο lg kai όχι άλλης μάρκας. Pls help.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

*Μιχαλης*

Εγω το εβαλα πανω σε πλυντήριο Samsung , απλά ακουμπαει επανω του. Χωρις βασεις χωρις τιποτα. Εχω κατσει βεβαια και το εχω παρακολουθησει να δουλευουν ταυτοχρονα για να σιγουρευτω οτι δεν προκειτε να απογειωθει απο τυχον κραδασμους. Ολα καλα.

Όνομα χρήστη
efklidis_orfanidis

Η βάση παίζει μικρό ρόλο . Το σημαντικό είναι ο ιμάντας .... Η lg έχει μια απλη βάση σύνδεσης... Είναι σαν 2 πλαϊνά πιαστρακια. Μια χαρά είναι . Αν θες αποκλειστικά βάση , πάρε οποία ταιριάζει στο πληντυριο σου . Το πλάτος στεγνωτηριου με του πληντυριο πρέπει να ταιριάζουν . Το βάθος στεγνωτηριου μην σε φοβίσει κ προσπαθήσεις να το ταιριάξεις. Εγώ έχω lg πληντυριο 60 πλάτος 56 βάθος κ το στεγνωτηριο είναι 60 πλάτος 65 βάθος . Μια χαρά είναι. Κανένα πρόβλημα!

2 Σχόλια

geo_kok

Φίλε μου έχω άλλη μια ερώτηση. Απο την πόρτα του πλυντηρίου μου μέχρι τον τοίχο που υπάρχει πίσω του είναι 62 πόντους και πιο μπροστά δεν μπορω να παω.Εσύ την διαφορά μεταξυ 56 και 65 πόντων στο βάθος(εχω σχεδον την ίδια) πως την βόλεψες. Δηλαδή τους 9 ποντους τους μοίρασες 4.5 μπροστά και 4.5 πίσω ή τους έβαλες όλους πίσω. Γιατί εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Μπορώ μόνο μπροστά να βάλω την διαφορά δηλαδη να προεξέχει μπροστά και δεν ξέρω εαν γινετε και εαν πρεπει. Οποια συμβουλη καλοδεχουμενη.

Όνομα χρήστη