Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
charoula.mathioudaki

θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σχετικα με το πως κανουμε κλησεις μεσω του google nest΄; οταν του λεω ok google call...μου λεει οτι η επαφη δεν ειναι συνδεδεμενη με το duo. σημαινει αυτο οτι μπορει να καλεσει μονο χρηστες που εχουν το duo στο κινητο τους; επισης οταν λεω launch netflix, λεει ok launching netflix on living room tv αλλα δεν γινεται τιποτα. θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

thodoris_mug

Θα πρέπει η επαφή που έχεις να είναι στο duo... Επίσης μέσα από τήν εφαρμογή το ενεργοποιείς αυτό. Το είχα κάνει κ εγώ αλλά δεν έχω κάνει κλήσεις ποτέ η αλήθεια. Και σε μένα στο Netflix δεν με παει λογικά πολλές ενέργειες κ εντολές δεν υποστηρίζονται γιατί δεν είναι προορισμένο γιά Ελλάδα ..

2 Σχόλια

charoula.mathioudaki

ευχαριστω για την απαντηση, το υπεθεσα κι εγω αυτο σχετικα με το netflix, επειδη οταν του πω launch netflix απαντα ok, launcing netflix on living room tv αλλα δεν κανει τιποτα. οσο για τις κλησεις, εχω κανει set στο duo αλλα πρεπει και το αλλο ατομο να το εχει οπως ειπες. κριμα που δεν το κανει αμεσα οπως στο κινητο.

thodoris_mug

Εδώ τηλεόραση σκέψου ΧΙΑΟΜΙ δεν την ανοίγει δεν τήν κλείνει εμένα.... Αλλά την ένταση τής φωνής τήν ανεβάζει πχ στο Spotify σε παει αλλά όχι σ όλα τα ελληνικά τραγούδια σκέψου... Και δεν ανοίγει δεν κλείνει... Του λες πχ tern on mi tv bedroom και δεν το κάνει η σου λέει οκ αναφέρει τα στοιχεία τής τηλεόρασης το όνομα κ δεν το κάνει χαχα

Όνομα χρήστη