Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bnmkl

Πολλά αρνητικά σχόλια για τη τιμή κτλ.... σε σχέση με τη GTX 1050Ti είναι καλύτερη???
Θέλω να βάλω σε έναν παλιό SFF υπολογιστή που έχει μία GT 1030 Low Profile....

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

George_Strouzas

Φίλε μου μια χαρά είναι η καρτούλα για αυτό που προορίζεται... Την Χρησιμοποιώ σε Dell 9010 sff (i7) και το σύστημα για τις δυνατότητες του, έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις και τρέχει τα πάντα. Είναι μακράν η καλύτερη και η πιο δυνατή κάρτα σε LOW PROFILE που μπορείς να αγοράσεις. Απορώ με τα σχόλια που την συγκρίνουν με Full Size κάρτες για θόρυβο, τιμές και θερμοκρασία... Το ξαναγράφω... Είναι LOW PROFILE που σημαίνει οτι έχει μικρότερους ανεμιστήρες με οτι αυτό συνεπάγεται από άποψη θερμοκρασιών και θορύβου. Το να συγκρίνει κάποιος μια Low Profile κάρτα με αντίστοιχες Full Size είναι σα να συγκρίσεις βέσπα με Ποδήλατο.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
catcher23

Καμιά δεν αξίζει από αυτές που αναφέρεις. Βάλε μια 1660 Super, ή έστω την 1660 αν τη βρεις, δινοντας κάτι λίγο παραπάνω, να σου παίζει και 10 παιχνίδια σε 2-3 χρόνια απο τώρα στα 1080p

2 Σχόλια

bnmkl

Δεν διαφωνώ.... απλά η 1650 LP είναι μονόδρομος για SFF υπολογιστές.... αν μπορούσα να βάλω κανονική θα πήγαινα αλλού.
Για αυτό και οι LP κάρτες έχουν τιμές στο θεό !!!!!!!!!!!

Όνομα χρήστη