Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
marinakioss35

Παιδια καλησπερα ..Θελω να ρωτησω οι εστιες ( μικρη _ μεγαλη ) οταν τις ανοίγεται σας αναβοσβηνουν συνεχεια συγχρόνως μαζι με το λαμπακι που αφορα την αντιστοιχη εστία ;; Το παρελαβα προχθες και έπαθα σοκ οταν ειδα οτι δν ανοιγε η μικρη εστια ..Οταν διαβασα το βιβλιο τοτε καταλαβα οτι ανοιγει μονο με ανεμιστήρα κουλο εντελώς... Φοβαμαι οτι θα εχω θεματα και μολις το εκανα χρηση 3 φορες .Τους πηρα τηλ απο το eshop που το αγορασα ενω ειπαν αύριο θα μιλησουν με morris να με ενημερωσουν , καλα μου ξεμπερδεματα ....Την πάτησα νομίζω για τα καλα..

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

ΠΧ666

Καλησπερα, ναι αναβοσβηνουν συγχρονως-δεν ειναι θεμα ανησυχιας ομως. Απλα το συστημα λειτουργιας του ειναι χαζο..Το μεγαλο ματι δεν χρειαζεται ανεμιστηρα-μονο το μικρο. Ο φουρνος δουλευει πολυ καλα και σχετικα γρηγορα.

1 Σχόλιο

Oyrania_Artopiadou

Το πήρα και εγώ αλλά δεν μου άρεσε γιατί ο φούρνος αργεί πολύ να μαγειρέψει ένα φαγητό και γενικά δεν παιρνουν χρώμα τα φαγητά και οι ζύμες τα ψωμιά και οι πίτσες για να πάρουν χρώμα από πάνω το βάζω στο τέρμα με αποτέλεσμα από μέσα να είναι ωμά κάνω κάτι λάθος ;έχω καταλάβει ότι έχει πολύ αδύναμη θερμότητα με αποτέλεσμα να αργεί πάρα πολύ να ψηθεί ένα φαγητό και στα ψωμιά που κάνω να μου βγαίνουν ωμά

Όνομα χρήστη