Μια μικρή βοήθεια θέλω... Αυτήν την στιγμή έχω Xiaomi Redmi Note 8T και πέρα ότι ούτε μήνας δεν πέρασε και ξενέρωσα όσο δεν φαντάζεται κανείς, τέλος πάντων ολοκλήρωσα ένα χρόνο με αυτό και ψάχνω να πάρω καινούργιο κινητό... Είμαι ανάμεσα σε Nova 5T και σε Poco X3... Αναζητώ στο κινητό μεγάλη οθόνη, καλές κάμερες, social, ταχύτητα στις εφαρμογές, δυνατό ήχο ε και κάνα παιχνίδι που και που... Το γεγονός ότι το Nova 5T δεν έχει θύρα για ακουστικά δεν με απασχολεί καθόλου με προβληματίζει λίγο το ότι δεν έχει στέρεο ήχο... επίσης είδα κάποια σχόλια ότι το 5Τ έχει πολύ ευαίσθητη οθόνη ισχύει αυτό?
2 Σχόλια
Το nova σίγουρα καλύτερο επεξεργαστή έχει αυτό το γνωρίζω μιας και ίδιο επεξεργαστή έχει και το P30PRO... ο στέρεο ήχος με χαλάει λίγο που δεν έχει αλλά στον ήχο αυτό επηρεάζει την ένταση?
Κατά την άποψη μου, την ένταση όχι. Την ποιότητα και την αίσθηση που σου δίνουν 2 ηχεία να κάνουν αναπαραγωγή, πολύ πιθανό. Αλλά είναι πιο πολύ υποκειμενικό το ζήτημα. Αν μπορούσες να τα δεις από κοντά τα δύο μοντέλα, θα αντιλαμβανοσουν περισσότερα.