What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Erh_Lmp

παιδια καλησπερα.εχω μια απορια τα τζαμακια που ειναι για το νοβα επηρεαζουν καθολου την μπροστινη καμερα? εχω βρει καποια τζαμακια στο σκρουτζ και θελω καποιος να μου πει εντυπωσεις. ευχαριστω

Username

2 Replies

STLiner_87

Φιλε, εγώ και ο αδερφός μου που πήραμε πάντως και αλλάξαμε κιολας, ολα ειχαν θεμα. Αυτα που βρίσκουμε στις βραδινές εχουν θέμα. Οταν κάνει ψηφιακό φλας, γυρω γυρω κανει μια κυκλικη θολουρα.

2 Comments

g7_kats

Ίσως να μην εφαρμόστηκαν σωστά. Ίσως να υπάρχουν και κάποια με εγκοπές. Για εγκοπές δεν ξέρω αν βγαίνουν. Και καλό θα ταν να ρωτήσεις σε κάποιο tech μαγαζί για μεμβράνη σιλικόνης και γυαλί. Να σου πουν διαφορές, θετικά-αρνητικα κτλ.

Erh_Lmp

εγω παρηγγειλα απο εδω με 3 ευρω τζαμακι ελπιζω να μην ειναι μουφα θα δειξει.. παντως το κινητο τα σπαει!!!
ευχαριστω πολυ guys

Username
g7_kats

Καλησπέρα. Αν όχι καθόλου θα επηρεάζουν την κάμερα ελάχιστα. Μην ανησυχείς. Είναι προτιμότερο να έχεις προστασία για την οθόνη σου και οι φωτό να επηρεάζονται απειροελάχιστα ίσως και καθόλου παρά να σπάσει καμια οθόνη για χάρη της φωτογραφίας και μετά να τρέχεις.

3 Comments

Erh_Lmp

κατι ακομη.μολις παρελαβα το κινητο και η μπαταρια ειναι στο 65%. το φορτιζω η το αφηνω να πεσει στο 5 10% ;

g7_kats

Άστο να πέσει γύρω στο 10-20 και μετά κατευθείαν μπριζουλα.

Username