@soa008 Αυτό που είχες πάρει εσύ από Gmobile ο φορτιστής ήταν κανονικός? Στα άλλα e-shops π. Χ. Drele.com έχει κανονικό? Ρωτάω για να ξέρω τι να τους πω. Και όποιος άλλος γνωρίζει παίδες θα το εκτιμούσα please...!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
@soa008 Αυτό που είχες πάρει εσύ από Gmobile ο φορτιστής ήταν κανονικός? Στα άλλα e-shops π. Χ. Drele.com έχει κανονικό? Ρωτάω για να ξέρω τι να τους πω. Και όποιος άλλος γνωρίζει παίδες θα το εκτιμούσα please...!
2 Απαντήσεις
Η κοπέλα μου πήρε το καλοκαίρι το xiaomi mi note 10 lite απτό arena 77. Είχε τον κανονικο φορτιστή για Ελλάδα, ο,τι έπρεπε να υπάρχει δλδ στη συσκευασία. Τα watt που έπρεπε να είναι, όλα καλά. Και φαντάσου. Το κινητό αυτό ήταν παραεισαγωγη διότι δεν κυκλοφορούσε τότε επίσημα στην ελληνική αγορά. Αλλά το μαγαζί τήρησε ότι είπε στην περιγραφή.
3 Σχόλια
Και εγώ από εκεί σκεφτόμουν να το πάρω, αλλά δεν το είχε όταν το ήθελα. Πριν το παραγγείλω βέβαια από Gmobile διάβασα τα reviews και δεν ανέφερε κάποιος ότι δεν είχε τον κανονικό φορτιστή σε κάποιο από τα κινητά που είχαν πάρει. Θα τους πάρω να δω και αν δεν, θα τους τρελανω στις καταγγελίες κάτι θα βγει, αν όχι με μένα τουλάχιστον να μην την πατήσει άλλος κόσμος...
Και καλά θα κάνεις να το τραβήξεις αν δεις ότι στα μασάνε. Πάντως επειδή τώρα το έψαξα λίγο είδα ότι έχει 200 σχόλια. Εγώ δε θα ψώνιζα φίλε μου κινητό από κατάστημα με 200 μόνο σχόλια ενώ υπάρχουν τόσα άλλα με 500+, 1000+ κτλ βλέπε drele και arena77. Συμβουλή για την επόμενη φορά. Προσοχή στο μαγαζί που επιλέγουμε λοιπόν, θέλει ψάξιμο.
Έχεις δίκιο θα το έχω στο νου μου για την επόμενη. Thank you.!