Καλησπέρα, πριν 15 μέρες πήρα το nova 5T από σκρουτζομαγαζο (Gmobile) και όταν το άνοιξα είδα ότι ο φορτιστής του ήταν για αγγλικές πρίζες, γύρισα πίσω και μου είπαν ότι έτσι βγαίνει και μου έδωσαν ένα ανταπτορα (τους φθηνούς travel adaptors). Ισχύει αυτό που μου είπαν? Επίσης η μπαταρία ήταν στο 3% ή 5% δεν θυμάμαι ακριβώς. Η μπαταρία του τώρα κρατάει βία 1 μέρα με χρήση Facebook και διάβασμα άρθρων από sites. Είναι νορμάλ η έχει θέμα η μπαταρία?
3 Comments
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δηλαδή να τους το πάω πίσω ξεκάθαρα έτσι? Τα περισσότερα από το skroutz δεν είναι παρά εισαγωγη ή όχι? Μου έχουν δώσει εγγύηση 2 χρόνια από την αντιπροσωπεία huawei.Ετσι έγραφε όταν το παράγγειλα, όταν πήγα να το πάρω το μαγαζί το είχαν Πακιστανοί, με ξένισε λίγο η αλήθεια είναι αλλά στο skroutz είχε καλές κριτικές. Το (Gmobile) είναι το καταστημα. Έχεις ακούσει κάτι για αυτούς?
Εχω αγορασει απο αυτους βασικα. Το οτι η μπαταρια ηταν στα ταρταρα δεν ειναι καθολου καλο. Δες το πως παει . Δεν θα σου δωσουν αλλο παντως. Και δυσκολα θα παρεις πισω τα χρηαμτα σου
Να είσαι καλά και εσύ. Thanx!