What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
elgabri04

Καλησπέρα, πριν 15 μέρες πήρα το nova 5T από σκρουτζομαγαζο (Gmobile) και όταν το άνοιξα είδα ότι ο φορτιστής του ήταν για αγγλικές πρίζες, γύρισα πίσω και μου είπαν ότι έτσι βγαίνει και μου έδωσαν ένα ανταπτορα (τους φθηνούς travel adaptors). Ισχύει αυτό που μου είπαν? Επίσης η μπαταρία ήταν στο 3% ή 5% δεν θυμάμαι ακριβώς. Η μπαταρία του τώρα κρατάει βία 1 μέρα με χρήση Facebook και διάβασμα άρθρων από sites. Είναι νορμάλ η έχει θέμα η μπαταρία?

Username

2 Replies

soa008

Αρχικα οχι δεν ερχονται με αγγλικες μπριζες , ξεκαθαρη παρα εισαγωγη. Δευτερον το οτι το βρηκες στο 3-5% ειναι θεμα καθως η μπαταρια θα εχει χασει σημαντικο ποσοστο απο την ζωη της.
Τραγικο το λιγοτερο....

3 Comments

elgabri04

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Δηλαδή να τους το πάω πίσω ξεκάθαρα έτσι? Τα περισσότερα από το skroutz δεν είναι παρά εισαγωγη ή όχι? Μου έχουν δώσει εγγύηση 2 χρόνια από την αντιπροσωπεία huawei.Ετσι έγραφε όταν το παράγγειλα, όταν πήγα να το πάρω το μαγαζί το είχαν Πακιστανοί, με ξένισε λίγο η αλήθεια είναι αλλά στο skroutz είχε καλές κριτικές. Το (Gmobile) είναι το καταστημα. Έχεις ακούσει κάτι για αυτούς?

soa008

Εχω αγορασει απο αυτους βασικα. Το οτι η μπαταρια ηταν στα ταρταρα δεν ειναι καθολου καλο. Δες το πως παει . Δεν θα σου δωσουν αλλο παντως. Και δυσκολα θα παρεις πισω τα χρηαμτα σου

Username
g7_kats

Δεν ισχυει αυτο που ειπαν για τις αγγλικες πριζες. Κυκλοφορει επισημα στη χωρα και πρεπει να φερει τον καταλληλο φορτιστη. Η μπαταρια φερεται λιγο περιεργα για τη χρηση που αναφερεις. Σιγουρα προσπαθει να σε μαθει το κινητο αλλα οχι κι ετσι. Εκτος αν παιζεις, μιλας στο τηλ και εχεις ανοιχτα δεδομενα, τοποθεσιες, φωτεινοτητες κτλ. Τι να πω, ψαξτο...

3 Comments

elgabri04

Σε ευχαριστώ πολύ! Με Wi-Fi το χρησιμοποιώ δεν παίζω παιχνίδια και μιλάω ελάχιστα. Οπότε τι λες για την μπαταρία?? Επίσης εχει πάρει κάποιος με τέτοιο φορτιστή που μου δώσανε?? Γράφει ότι είναι από 100-240 V και made in China.

g7_kats

Δεν κάνει τίποτα, ότι θες ρωτα. Συμφωνώ με τον soa ότι εδώ μιλάμε για παραεισαγωγη και μάλλον από αποθήκη που προοριζε το κινητό για άλλη χώρα και όχι για εδώ. Με βάση τη χρήση που μου αναφέρεις δε δικαιολογείται η μία μέρα να αντέχει με το ζόρι. Φοβάμαι μήπως είναι κανένα refurbished αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά.

elgabri04

Κατάλαβα, θα τους πάρω και θα τους τακτοποιήσω αν δεν με εξυπηρετησουν.
Να είσαι καλά!

Username