What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
rectionv

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό και είμαι ανάμεσα στα Samsung a51 και Huawei nova 5t. Κάνω χρήση κυρίως social media, καμία σειρά, κάνα βίντεο στο youtube κλπ. Με προβληματίζει στο nova 5t το γεγονός ότι δεν έχει θήρα για ακουστικά καθώς και το μέχρι πότε θα παίρνει αναβαθμίσεις, οπότε θα εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει. Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος, το a51 παρουσιαζει πολλά κολλήματα ή για τη χρήση που θέλω θα είναι μια χαρά; Θα ήθελα τέλος, και γνώμη για τις κάμερες. Γενικά υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές που κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δύο κινητά ή ο μεσος χρήστης πιστευετε θα μεινει ικανοποιημένος κι απ' τα δύο; (Να σημειωθει ότι ψαχνω για ένα κινητο με αντοχη στο χρόνο)

Username

2 Replies

Eleni_Milop

Καλησπέρα εγώ έχω a51 και δεν έχει κολλήματα εκτός στα βαριά παιχνίδια

Username
g7_kats

Καλησπέρα. Και τα δύο κινητά θα αφήσουν ικανοποιημένο το μέσο χρήστη. Ειδικά για αυτά που ανέφερες ότι θες να κάνεις. Σαν συσκευές και specs το nova είναι αρκετά ανώτερο από κάθε άποψη αλλά για social, βιντεο κτλ μια χαρά θα σαι και με το a51. ΥΓ: αντοχή στο χρόνο παρέχουν αρκετοί παράγοντες και όχι ένας. Στις ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας το nova είναι πίσω καθότι μοντέλο του 19 αλλά και το a51 το σκέτο του 19 είναι. Το a51 5g είναι του 20 άρα μεγαλύτερη υποστήριξη από την εταιρεία. Τώρα όσον αφορά την αντοχή στο χρόνο της συσκευής βάσει κατασκευής και hardware, τότε το nova είναι πληρέστερο. Γενικά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή που ανοίγεις και αρκετά υποκειμενική. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως....

2 Comments

rectionv

Ευχαριστώ πολύ, με βοήθησες αρκετά! Γενικά, επειδή και το τωρινό μου κινητό είναι huawei θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο nova, απλά τώρα που υπάρχει αυτό το θέμα με την google και δεν ξέρω αν θα παρει άλλη ενημέρωση μετά το android 10 προβληματιζομαι. Θα προσπαθησω να παω να τα δω κι από κοντά ώστε να έχω πιο ολοκληρωμενη άποψη.

g7_kats

Χαίρομαι πολύ αν σε βοήθησα. Να ξέρεις πάντως ότι το nova δεν έχει κανένα θέμα με το ban της google. Άλλες νεότερες συσκευές έχουν πρόβλημα με το ban αλλά υπάρχουν τρόποι να ζήσεις άνετα και χωρίς τη google αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Όσον αφορα το android 11 διαβάζω παντού ότι θα το πάρει και το nova κανονικά οπότε θα κάνεις τη μετάβαση αν το αγοράσεις. Βέβαια πιθανό είναι κατά τον Αύγουστο-Σεπτεμβριο να έχεις και τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού ή κάπου εκεί τελοσπαντων.

Username