What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

g7_kats

Είναι πολύ καλό κινητό για την κατηγορία τιμής του. Βέβαια θα χεις ενημερώσεις από την εταιρεία για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα αλλά όχι για όλο το 21 οπότε είναι ένα θέμα. Ωστόσο θα παραμείνει λειτουργικοτατο και μετά αν έχεις ενδοιασμούς όσον αφορά αυτό.

12 Comments

panos_tsirogiannhs

γτ ειμαι αναμεσα σε αυτο κ το p40lite κ ειχα δυο honor ποιο πριν ,η να παω αλλου.....

g7_kats

Καλό και το p40 lite αρκεί να ξέρεις τους τρόπους να ζήσεις χωρίς google services και είναι εύκολοι και απλοί αρκεί να ψαχτεις λίγο. Εξίσου καλές επιλογες πάντως είναι και τα poco x3, realme 7 και redmi note 9 pro για γύρω στα 200 που σε κόβω να θες να κινηθείς. Όλα είναι καλά και θα ικανοποιήσουν.

panos_tsirogiannhs

Ποιο πολυ να χει πολυ καλη καμερα θελω αλλα καλυτερα να τα δω απο κοντα οταν ανοιξουν τα καταστηματα...
εσυ τ κινητο εχεις!!!

g7_kats

Συμφωνώ απόλυτα για το ιδίοις ομμασι που λες γτ η φωτό είναι κατά μεγάλο μέρος και υποκειμενικό κομμάτι. Ειδικά αν δεν ψάχνεται αρκετά κάποιος με την τεχνολογία και τα κινητά. Εγώ που ξέρω τι θέλω και ασχολούμαι με αυτά, δεν είναι απαραίτητο να το δω από κοντά γτ έχω συγκεκριμένα "θέλω" και ξέρω τι περιπου θα βρω αν με καταλαβαίνεις. Για μένα το nova έχει πολύ καλή φωτό. Το xiaomi mi note 10 lite έχει εξαιρετική φωτό για τα λεφτά του πάντα. Pixel κινητά είναι Τιτάνες στη φωτογραφία ελέω google. Αν μπορείς να περάσεις και gcam (δλδ google) σ'ένα κινητό ανεβαίνεις ακόμα πιο πολύ αλλά κυριως με snapdragon επεξεργαστή. ΥΓ: εγώ έχω το oneplus nord το οποίο έχει μέτρια προς καλή κάμερα ΜΟΝΟ αλλά δε με ένοιαζε η φωτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος σόλα τα άλλα.

panos_tsirogiannhs

Δλδ το p40lite χωρις τα gms με τις εφαρμογες απο stores με updates κτλ ειναι οτι πρεπει για ενα μεσο χρηστη.....

g7_kats

Είναι μια χαρά, ναι. Βέβαια εδώ δεν ενδείκνυται η χρήση gcam αλλά εννοείται πως υπάρχει ζωή και χωρίς τη βοήθεια της google.

panos_tsirogiannhs

θα πηγαινα με χιλια στο nova 5t αλλα ειναι κινητο πανω απο ενα χρονο....

g7_kats

Δυστυχώς αυτό είναι ένα θέμα αλλά όχι και deal breaker. Υπάρχουν εξαιρετικά κινητά περσινά που κάνουν πλάκα έως και σημερα. Βλέπε p30 pro, mi 9t pro, honor 20 pro κτλ.

panos_tsirogiannhs

μαλλον ειμαι μεταξυ του redmi note 9 pro και p40lite αφου το nova το βγαζω εξω λογω οτι ειναι πανω απο ενα χρονο.....

g7_kats

Βάλε στην εξίσωση αν θέλεις και τα poco x3 και realme 7. Εκτός και αν τα έχεις απορρίψει ήδη για δικούς σου λόγους....

panos_tsirogiannhs

ισως κ το realme 7 pro μεσα στη λιστα....το ποκο κ το redmi note 9 pro ειναι μεγαλα σε μεγεθος κ δεν νομιζω να με βολεψουν μεχρι 6.5 ιντσες περιπου θελω

g7_kats

Ε οκ. 6,4 ιντσες και realme 7 pro και p40 lite και καλά κινητά.

Username