What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
eva_kono

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει. Χρησιμοποιώ την εσπρεσιερα 5 μήνες. Τις τελευταίες μέρες σταδιακά μου αλλοίωνε τη γεύση του καφέ κατά πολύ. Άναψε το κουμπί clean me και έκανα κανονικά την αφαλάτωση αλλά πάλι το ίδιο με τη γεύση. Τι άλλο να προσέξω? Το έχει πάθει κάποιος? Φταίει μήπως το φίλτρο να θέλει αλλαγή? Η να κάνω καθάρισμα με νερό και ξίδι? Σας ευχαριστούμε

Username

4 Replies

seldimi

Το φίλτρο θέλει αλλαγή 2-3 μήνες.
Θέλει να πάρεις χαπάκια να καθαρίσεις το groupe και υγρό αφαλατωση για το decal που ζητά.

Username
styfantis

53.5 mm Coffee Filter Plate Replacement Backflush Filter Mesh Screen Portafilter for Coffee Machine Handle Puck Screen Βάζω αυτό πάνω από τόν καφέ καί κρατάει καθαρή την οθόνη του ντούζ (Shower Screen ) δέν χρειάζεται πλέον να κάνεις clean me

Username
seldimi

Μένω σε περιοχή με σκληρό νερό. Αλλάζω φίλτρα κάθε 2 μήνες και κάνω αφαλατωση τόσο με το χαπάκι στο γκρουπ, όσο και με υγρό.

Username
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΡΑΚΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Οχι ξυδι στη μηχανη , αλλαξε φιλτρο αφου εκανεσ αφαλατωση και να βαζεισ νερο απο φιλτρο στη μηχανή εχει πολυ καλυτερη γευση εαν κανεισ καφε νε νερο απο τη βρυση απευθειας. την εχω 1 χρονο με το ιδο φιλτρο απλα βαζω νερο καθαρό οχι βρύσης εχω φιλτρο στη βρυση τησ κουζινας .

Username