What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
tassop77

έχω αγοράσει αυτό εδώ για iptv_smart και έχω την αίσθηση ότι περιορίζει την ποιότητα εικόνας, κυρίως από το γεγονός ότι το βίντεο κατά την έναρξη λειτουργίας του σπάει frames στην εικόνα...

πχ. στο ant1+ f1, κάνει ghosting στα μονοθέσια και εμφανίζει κίτρινα σημεία σε πολύ γρήγορες αλλαγές εικόνας...

έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο; ίσως αυτό εδώ;

https://www.skroutz.gr/s/17164079/TV-Box-X96-Max-4K-UHD-%CE%BC%CE%B5-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-16GB-%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A7%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%9B%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-Android-8-1.html

Username

2 Replies

evanspap22

Αυτό που δείχνεις είναι ακόμα πιο παλιό revision, του X96! Με ταλαιπώρησε αρκετά το συγκεκριμένο! Εγώ είχα αυτό με τα 4 Giga Ram και 32GB αποθηκευτικό, αλλά μέχρι να του βάλω τη Rom, που σου είπα, μου έβγαλε την πίστη!

Username
evanspap22

Η συνολική εμπειρία που έχω με το συγκεκριμένο, δεν είναι από τις καλύτερες, γι αυτό σου λέω, άλλαξε όσο πιο γρήγορα συσκευή, μπας και σωθείς! Βάλτου Aidan's custom ROM, αν είσαι με το εργοστασιακό firmware, πάντως! Θα βελτιωθεί κατά πολύ!

2 Comments

tassop77

αυτή η rom υποστηρίζει το ip.tv smarter;
αν αλλάξω κουτί, ποιο να επιλέξω;

evanspap22

Αυτήν η rom είναι το λογισμικό του Mi Box S, τροποποιημένο για να τρέχει σε αυτό το box και σε άλλα! Θα ψάξεις στο Android File host για τον Aidan McGregor ως developer και θα σ'το βγάλει! Με το λογισμικό αυτό τρέχει τα πάντα, αφού είναι επίσημο Android TV και όχι rooted firmware! Για άλλο κουτί, εγώ θα πρότεινα της Nokia! Πιο ακριβό, αλλά αξίζει κάθε cent!

Username