What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
evanspap22

Παιδιά το αγόρασα, άλλα το Cosmote TV δεν παίζει, γιατί λέει ότι το λογισμικό είναι rooted! Το έλεγξα και δεν υπάρχει root στη συσκευή! Έχει κάποιος καμιά λύση;

Username

2 Replies

mortaki

Καλησπέρα. Εγώ στο δικό μου box (tanix tx9 pro), το οποίο είναι βέβαια amlogic S912, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που αναφέρεις και το έλυσα (μετά από πολλές δοκιμές) φλασάροντας του το custom firmware που υπάρχει εδώ: http://aidansrom.freecluster.eu/ (επιλέγοντας την αντίστοιχη έκδοση για S912).

Για το X96 Max+, το chip του είναι νομίζω το amlogic S905X (δεν είμαι 100% σίγουρος, ψάξτο καλού κακού). Για το S905X (ΑΝ τελικά έχεις αυτό το chip), υπάρχει αντίστοιχη έκδοση στο site που αναφέρω. Σε περίπτωση που έχεις S905X2 ή S905X3, ο δημιουργός του firmware λέει κάπου οτι δεν παίζει και οτι σκοπεύει να εντάξει και αυτές τις εκδόσεις στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, δεν εγγυώμαι τίποτα, καθώς -ακόμα και να περάσεις το firmware- το γεγονός οτι το 'COSMOTE TV OTT' έπαιξε σε εμένα, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα παίξει και σε σένα.. (εγώ για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ οτι παίζει, είναι για το tanix tx9 pro, αφού μόνο αυτό έχω δοκιμάσει). Αλλά αν έχεις όρεξη δοκίμασέ το μπας και.. Μπορεί και να είσαι τυχερός!

1 Comment

evanspap22

Πειραματίστηκα κι εγώ με πολλές ROM, με το box μου, τα έγραψα και στις αξιολογήσεις και κατάφερα τελικά να κάνω το Cosmote, να παίξει από το Chrome! Το δικό μου έχει Amlogic S905X3!

Username
SONTESA

τα παντα παιζει,θελει το καταλιλο IPTV,,,,,

1 Comment

Username