What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Klaris1

λοιπον ενας φιλος μου θελει το καλοκαιρι να παρει gaming pc και εχουμε φτιαξει ενα μπορει να πει καποιος αν ειναι καλο, αν ειναι ολα συμβατα μεταξυ τους, αν χρειαζεται να αλλαξουμε ή να προσθεσουμε κατι καλυτερο και αν ειναι καλυτερο αυτο https://www.skroutz.gr/s/21703804/Be-Quiet-Straight-Power-11-650W-Full-Modular-80-Plus-Platinum.html ή αυτο https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M-650W-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html

Username

2 Replies

Username
billy_the_kid

Ολα ειναι συμβατά μεταξύ τους αλλά θα πρότεινα μια πιο δυνατή κάρτα γραφικών, απο 2060rtx και πάνω, αυτός ο επεξεργαστής ειναι υπερβολή για 1080p gaming. Ενδεχομένως και το ανάλογο monitor για την πιο γρήγορη gpu. Για το τροφοδοτικό σίγουρα be quiet που ειναι platinum και full modular. Αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα εχουν αλλάξει πολλά σε τιμές και νέα προϊόντα, είναι πολύ νωρίς για να υπολογίσεις και να κάνεις σχέδια.

6 Comments

Giorgos Paschalis

μια βοηθεια αυτη η καρτα γραφικων αξιζει περισσοτερο απο την msi gtx 1660 ti gaming x??

billy_the_kid

Η 1660ti γενικα ειναι κατα 10-15fps ταχυτερη περιπου σε σχεση με την super. Η συγκεκριμένη msi εχει led φωτισμό, μεγαλυτερους ανεμιστήρες (αλλά έναν λιγότερο), και πιο αποτελεσματική ψύξη σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Αν την βρήκες σε καλή τιμή συγκριτικά με την gigabyte αξίζει τα λιγα ευρώ παραπάνω, οχι ομως πανω απο 40-50, κατα την γνωμη μου. Πάντως και οι δύο μάρκες είναι κορυφαίες στο είδος τους.

Giorgos Paschalis

φιλε μου επειδη ξερω οτι εισαι πιστοσ και απαντασ θελω να μου δωσεισ μια βοηθεια για ακουστικα.
Μου προτεινεισ να παρω τα Zeroground HD-2400G η τα Zeroground Akechi Pro σε παρακλω απαντα επειδη ειμαι σε διλλημα

billy_the_kid

Ο,τι σηκώνει η τσέπη σου. Προφανώς και τα 2400G κάνουν τη δουλειά τους αλλά αν θες το κατι παραπάνω και διαθέτεις εξτρά 15 ευρώ παρε τα pro. Η διαφορές τους απο οτι βλέπω, χωρίς να εχω ακούσει κανένα, είναι ότι τα pro θα έχουν λίγο πιο γεμάτο και δυνατό ήχο λόγο μεγέθους των οδηγών/ηχείων τους, κατά τ' αλλα τίμια αγορά και τα δύο για χρήση gamimg

Giorgos Paschalis

billy the kid μου προτεινεσι να παρω τον samsung 860 evo plus η τον Adata XPG Spectrix S40G RGB SSD 512GB M.2 NVMe??an mπορεισ απαντα μ

billy_the_kid

Ο adata είναι 4 φορές πιο γρήγορος από τον συγκεκριμένο samsung αλλά υπάρχει κι ένα αρνητικό, ο adata έχει μηδενικό cache που "θεωρητικά" σημαίνει μικρότερη διάρκεια ζωής και λίγο πιο ασταθείς ταχύτητες. Τονίζω το θεωρητικά γιατί στην πράξη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την διάρκεια ζωής. Σε κάθε περίπτωση προτείνω να έχεις κι άλλον ένα τουλάχιστον δίσκο (οποιοδήποτε μοντέλο ακόμα και τον φτηνότερο hdd) για backup με τα σημαντικά αρχεία σου.

Username