Καλησπέρα σας,θέλω να ρωτήσω το εξής: για αγορά ανάμεσα σε cecotec cafelizzia 790 pro και delonghi debica Ec685 ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή με βάση τα χρήματα, χαρακτηριστικά και αφρογαλα και αν κάποια από τις 2 είναι πιο επιρρεπείς σε προβλήματα
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα σας,θέλω να ρωτήσω το εξής: για αγορά ανάμεσα σε cecotec cafelizzia 790 pro και delonghi debica Ec685 ποια θα ήταν καλύτερη επιλογή με βάση τα χρήματα, χαρακτηριστικά και αφρογαλα και αν κάποια από τις 2 είναι πιο επιρρεπείς σε προβλήματα
1 Απάντηση
Καλημέρα, επειδή τις είχα και τις δύο μηχανές (βασικά την Cafelizzia την έχω ακόμα εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου), ξεκάθαρα η Cecotec κερδίζει σε όλα τα σημεία. Κι αν χρειαστεί να αλλάξεις καλαθάκι σε non pressurized δεν χρειάζεται ούτε να κόβεις πλαστικά ούτε τίποτα για να χωρέσει. Επιπλέον έχει μανόμετρο για την παρακολούθηση της πίεσης (που πρέπει να είναι γύρω στο 12 κατά την εκχύλιση, για να έχεις καλό αποτέλεσμα). Και τέλος, όπως θα είδες και στις φωτογραφίες που έχω βάλει μπροστά, το αφρόγαλα το κάνει τέλειο ακόμα και για latte art.
Απο προβλήματα μηδέν, αρκεί βέβαια να την διατηρείς καθαρή και να ξεπλένεις το καλαθάκι και να τρέχεις λίγο νερό από την κεφαλή μετά από κάθε καφέ.
2 Σχόλια
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου,θα την ακολουθήσω... ελπίζω το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει
Θα ήθελα να ρωτήσω αν η Cecotec έχει ρύθμιση θερμοκρασίας όπως η Delonghi γιατί δεν το βρίσκω στο manual και θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος ήξερε να μου πεί !