What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
IOANNIS_KOKKINOS363

Χαίρετε! ¨Εχω το GT2 και ενώ μέχρι και χτες δούλευε μια χαρά, άρχισε να καταναλώνει την μπαταρία πιο γρήγορα και στο 10% έσβηνε! Με το που το φόρτισα δεν καταγράφει παλμούς κλπ! Δεν αναβοσβήνει το πράσινο λαμπάκι που κάνει τις μετρήσεις! Το έκανα επανεκκίνηση και μερικές φορές ενεργοποίηση και απενεργοποίηση αλλά τίποτε...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν διαφωτιστικά μηνύματα

Username

1 Reply

kostas_tse2003

Και εμένα μου είχε τύχει αυτό που περιγράφεις δηλαδή να ξεφορτιζει πολύ γρήγορα και να κλείνει πριν δείξει 0%. Ευτυχώς ήταν εντός εγγύηση και μου άλλαξαν την μπαταρία και το καπάκι του που ακουμπάει στον φορτιστή.

7 Comments

Kostas_Daskou

Και το δικο μου κατι παρομοιο κανει. Εφοσον ειναι στην εγγυηση επικοινωνεις με το καταστημα που το αγορασες ή με την Huawei?

konstantinos_xidakis

Εχω το gt2 3 χρόνια τώρα ....από χθες πέφτει ξαφνικά η μπαταρία ?% γρήγορα.... κόστος αλλαγής και που να τα πάω?

kostas_tse2003

Μιλάς με Huawei απλά αν είναι πάνω από 2 χρόνια από την αγορά τότε πληρώνεις το όποιο κόστος το οποίο δεν το γνωρίζω. Πολύ πιθανό να είναι ασύμφορη η επισκευή του

Petros_Kechagias

τελικά βρέθηκε η αιτία? κ το κόστος?? κ εμενα μόλις τώρα σταμάτησε το πράσινο λαμπάκι κ σταμάτησε να μετραει καρδιακός παλμόυς

Username