Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
andreas nikakis

Καλησπέρα σε όλους έχω το WATCH GT 2 Pro υποτίθεται ότι είναι αδιάβροχο !!! χτες μπήκα στην θάλασσα ούτε 15 λεπτά μέσα κ το απόγευμα μου έσβησε ,πάω να το φορτίσω ,υπερθεμενη κ δεν ανοίγει η οθόνη το έχει πάθει κανείς τι να κανό , !!! να το πάω στο γερμανό ?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

napoleon5477

Το έπαθα σήμερα εγώ μετά από 3 χρόνια χρήσεις....δεν το έχω βγάλει ποτέ ! Μέσα στην θάλασσα ,σε ντουζ , ψαροντούφεκο, παντού το φόραγα . Το βράδυ το έβαλα για φόρτιση και το πρωί που μπήκα θάλασσα έγραψε αποσύνδεση και μετά τέλος . Δεν ανοίγει καθόλου

Όνομα χρήστη
Ioannis_Samaras53

Μπαίνω στην θάλασσα εδώ και δύο καλοκαίρια. Δεν έχει πάθει τίποτα. Ναι να το πας να το κοιτάξουν.

Όνομα χρήστη
Akis_Akiss

Περίεργο φαίνεται αυτό γιατί σου εχει στα sports την επιλογή της κολύμβησης....και συγκεκριμένα ένας φίλος μου που το αγόρασε με παρότρυνση μου πέρυσι ήταν σχεδόν κάθε μέρα για κολύμπι στη θάλασσα και δεν του έχει πάθει τπτ...εν αντίθεση με το δικό μου που ξαφνικά και ενώ δεν το έβαζα στο νερό άρχισε να κάνει τα ίδια με εσενα...το αποτέλεσμα ήταν να το στειλω στη μαχαλακοπουλου στο service της huawei και μου είπαν ότι έφταιγε η μπαταρία.. εννοείτε ότι δεν πλήρωσα τπτ πέρα από τα μεταφορικά γιατί ήταν στην εγγύηση ακόμα! Πάντως όταν το πας η το στείλεις αφου πρωτα το παρεις... ρώτα αυτή τη διαφορά...water resistant η waterproof!! Θα μας βοηθούσες και μάς!!!

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Καλησπέρα!
Μην τα βάζετε στην θάλασσα τα smart watches, χαλάνε.Όπως αναγράφει και κάποιος στο link παρακάτω είναι water resistant και όχι waterproof. Μόνο για πλύσιμο χεριών ή κανένα ντουζ είναι στην χειρότερη. Αν είσαι εντός εγγύησης είσαι τυχερός γιατί σε καλύπτει 100%: https://consumer.huawei.com/en/community/details/Is-HUAWEI-Watch-GT-2-Waterproof/topicId_141371/

Καλές βουτιές και ευελπιστώ να βρεις άκρη! ☀️

6 Σχόλια

napoleon5477

Απ' την ώρα που σου λέει άθληση στην θάλασσα είναι αδιάβροχο και μέσα στο εγχειρίδιο γράφει 5atm- 50 μετρα

vagman_tech

Άλλο τι γράφει/διαφημίζει και άλλο τι μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα.

Έτσι έλεγε και το manual ενός Xiaomi κινητού στα 400€ μέχρι που το fingerprint/home button με την πρώτη σταγόνα βροχής χάλασε και δεν είχα κινητό για 10 ημέρες. Αν θες ρίσκαρε το, εγώ προσωπικά ούτε στο μισό μέτρο θα το έβαζα το συγκεκριμένο smartwatch και αυτό θα πρότεινα σε όποιον θέλει να αποφύγει αναπάντεχα προβλήματα.

Αλλά επαγγελματικά smartwatch της garmin και άλλων αντιστοιχώ εταιριών που χρησιμοποιούνται οι οι αθλητές τριάθλου θα τα έβαζα ναι. Το συγκεκριμένο ποτέ.

paidiosn

Μετά από 7 μήνες και πρώτη φορά στη θάλασσα τα ίδια και σε εμενα. Ενώ δουλεύει κανονικά ήχους, δόνηση κτλ δεν ανάβει η οθόνη με τίποτα.
Έχει κάνει κάποιος κίνηση με το ίδιο προβλημα να με ενημερώσει;

kantzidis

Καλησπέρα. Έχω το ρολόι σχεδόν δύο χρόνια. Συνήθιζα να μην το φορώ στο μπάνιο ή στη θάλασσα. Για πρώτη φορά το χρησιμοποίησα στη θάλασσα 2 φορές. Την πρώτη έσβησε η οθόνη για 2 μέρες αλλά επανήλθε. Τη δεύτερη η οθόνη δεν άναψε ποτέ. Δεν ξέρω αν είμαι μέσα στην εγγύηση, πώς μπορώ να το μάθω; Επίσης που το στέλνετε για επισκευή; Ευχαριστώ πολύ!

George_Stam87

ΚΑΛΗΜΕΡΑ εχω το gt2 3 χρονια .....δεν το βγαζω ποτε στην θαλασσα και ξαφνικα δεν ανοιγει ,το βαζω στην φορτιση μονο θερμαινεται ειναι εκτος εγγυησης...με συμφερει να το στειλω αντιπροσωπια?

Όνομα χρήστη