Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stratis_Karakasis

Μετά από σχεδόν 3 Χρόνια καθημερινής χρήσης ξαφνικά η μπαταρία του τελειώνει σε 1.5 Μέρα και σταμάτησαν να δουλεύουν η καρδιακοι παλμοί η μέτρηση οξυγόνου το βαρόμετρο το υψόμετρο και η πυξίδα του έκανα πολλές φορές εγκατάσταση της εφαρμογής ξανά αλλά δυστυχώς τίποτα.. έχει συμβεί αυτό σε κάποιον άλλο;; υπάρχει λυση;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

krontip

Καλησπέρα φίλε. Εμένα κοντά στα 3 χρόνια έσβησε τελείως. Το πήγα στον Γερμανό και μου λέει ότι καινούργια μπαταρία έχει 57 ευρώ. Του λέω εντάξει στείλτο στο service για αλλαγή, Μετά από περίπου 10 μέρες μου λένε ότι τελική τιμή είναι στα 106 ευρώ και κάτι έχει η οθόνη και αν θέλω να προχωρήσω στην επισκευή. Ρωτάω θα φτιάξουν και την αδιαβροχοποίηση και μου λένε ναι και τους λέω προχωρήστε το και δίνω 50 ευρώ προκαταβολή. Τελικά μου ήρθε το ρολόι σε 30 μέρες συνολικά και ρωτάω τον υπάλληλο αν φτιάξανε την αδιαβροχοποίηση και μου λέει ναι και εκεί που πληρώνω βλέπω το χαρτί που στείλανε μαζί και γράφει να μην μπει σε νερό γιατί δεν είναι πλέον αδιάβροχο και τίποτα για την οθόνη που μου είχαν πεί και λέω στον υπάλληλο εδώ λέει ότι δεν έχει αδιαβροχοποίηση πλέον και μου λέει ισχύει ότι γράφει στο χαρτί. Αποτέλεσμα 106 ευρώ για μια αλλαγή μπαταρίας, Την πάτησα τελικά από τον Γερμανό θα μπορούσα να πάρω καινούργιο το GT 3 με 50 Ευρώ παραπάνω. Τουλάχιστον η διάρκεια της μπαταρία μου είναι ξανά στις 10 μέρες. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σου εγώ το μετάνιωσα, εσύ αν νομίζεις ότι αξίζει το πας για επισκευή. Εγώ μένω Καβάλα, εσύ αν μένεις Αθήνα πάγαινέ το στo service της HUAWEI

Όνομα χρήστη
boltsis

Μάλλον είσαι για μπαταρία φίλε μου, στείλτο service αν θες και ενημερωσε και μας να ξέρουμε τι γίνεται...

Όνομα χρήστη