What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Paradise_D

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το συγκεκριμένο g shock που φαίνεται επάνω έχω ένα σοβαρό πρόβλημα επειδή η δουλειά μου είναι διανομέας αλλάζω συχνά ζώνες και με τον αέρα θαμπώνει το τζαμακι του και αυτό κάθε φορά που οδηγώ όλη μέρα δηλαδή το πρώτο ρολόι το γύρισα πίσω και μου δώσανε άλλο ρολόι αλλά και αυτό 20 μέρες άντεξε οπως και το πρώτο, το πρώτο το είχα πάει 3 φορές στο casio στο χαιδαρι αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε ώσπου μου δώσανε άλλο καινουριο ρολόι αλλά ένα μήνα τώρα κ αυτό το ίδιο ξέρει κανείς να μου πει.

Username

1 Reply

gsthom

Κανονικά το συγκεκριμένο ρολόι είναι πιστοποιημένα αδιάβροχο στα 200 μέτρα. Το θάμπωμα σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο μπαίνει μέσα υγρασία και από τη διαφορά θερμοκρασίας δημιουργείται το θάμπωμα. Η μοναδική περίπτωση (με βάση τη λογική) να συμβεί αυτό εφόσον δεν έχετε ανοίξει το πίσω καπάκι, είναι εάν ενώ είναι μέσα στο νερό ή ενώ είναι βρεγμένο πατάτε τα κουμπιά. Κάνετε κάτι τέτοιο?

2 Comments

Paradise_D

Το πρώτο μου λέγανε όλοι ότι έτυχε το δεύτερο τι έγινε από τι καταλαβαίνω όλα έχουν θέμα γιατί και ένας γνωστός μου οδηγάει και έχει το ίδιο πρόβλημα

Username