What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
chris502

Γεια σας παιδιά,
Μόλις το παρέλαβα και το ρολόι έδειχνε κανονικά την ωρα.Πατησα κάτι από τα κουμπιά από περιέργεια και μετά ακολούθησε ο χαμός.Μου έδειχνε καμία ντουζίνα λειτουργίες και από το πανικό μου πατούσα ο,τι να'ναι.Δεν μπορώ πλέον να δω την ώρα και έχω απελπιστει διότι δεν έχει κλείσει ούτε 1 ώρα λειτουργίας πάνω στο χέρι μου.Αν μπορει κάποιος/κάποια να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ...

Username

1 Reply

Νίκος Γκέτσιος

Διάβασε προσεκτικά τος οδηγείς. Αν δεν έχει μέσα οδηγίες θα σου στείλω ένα λινκ με τον οδηγό χρήσης στα ελληνικά. Το πάνω δεξιά κουμπί είναι πάντα το φωτακι. Το κάτω αριστερά είναι για εναλλαγή ανάμεσα στις λειτουργίες με την ακόλουθη σειρά (αρχική οθόνη ώρας -> αντίστροφη μέτρηση -> χρονόμετρο -> παγκόσμιο ρολόι -> ξυπνητήρι -> αρχική οθόνη ώρας και επαναλλαμβανεται αυτός ο κύκλος). Από εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω κάπως αλλιώς. Αφήνω το mail μου σε περίπτωση που θες να επικοινωνήσουμε για περισσότερη βοήθεια. Αν μου στείλεις Κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβω το δείχνει ακριβώς, πιστεύω θα μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο [email protected]

3 Comments

Username