Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
anouskacall55

Επειδή έχω πανάδες,είναι ασφαλές να το βάζω κάθε μέρα ή θέλει λίγες φορές το μήνα για αρχή ώσπου να συνηθίσει το δέρμα ? Το πρωί είναι ασφαλές να το χρησιμοποιώ ή θα επιδεινώσει τις πανάδες ? Σκέφτομαι να το βάζω μόνο βράδυ κάθε βράδυ στο τέλος μετά από όλα τα προιόντα που έχω βάλει και το πρωί να βγαίνω έξω με αντιηλιακό όπως πάντα.Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά από λάθος πληροφόρηση για προιόν άλλης εταιρείας γέμισα πανάδες και χρειάζομαι να κάνω fractional για να τις αντιμετωπίσω.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Harrys_Tsoutsoulas

Λοιπόν, έχω το προϊόν εδώ και λίγο καιρό και μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι να μην το βάζεις ποτέ το πρωί ειδικά σε ήλιο, σκέψου ότι έχεις να κάνεις με λάδι και ο ήλιος δεν είναι και ο καλύτερος του φίλος. Να το βάζεις πριν τον ύπνο αυτό δούλεψε για εμένα και πάντα μαζί με μια ενυδατικη κρέμα, εγώ τα ανακατεύω στην παλάμη μου και βάζω σε όλο το πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να βάλεις όλη την δοσολογία, και επειδή είπες ότι έχεις και παναδες ξεκινά σιγά σιγά και μην το αφήνεις να συγκεντρώνετε μόνο του πάνω στο δέρμα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει.

2 Σχόλια

xriscall

Δηλαδή,να το βάζω μόνο το βράδυ και το πρωί να κυκλοφορώ κανονικά με αντιηλιακό χωρίς να αποφεύγω τον ήλιο ( δεν μπορούμε να τον αποφεύγουμε πάντα όταν κυκλοφορούμε) ή θα μου προκαλέσει φωτοευαισθησία ?

Harrys_Tsoutsoulas

Εγώ προσωπικά δεν το βαζω το πρωι γιατι δημιουργεί ευαισθησία στο δέρμα μου , βραδάκι ειναι οκ αλλα το πρωι ειδικα αν ξερεις οτι ολη την ημερα θα εισαι σε ηλιο μην το βαλεις. Εξαρταται παντα απο το δερμα σου και την ανεκτικότητα σου , αν εχεις γενικα ευαισθησία το βραδυ μονο και αυτο με κρεμα απο πανω.

Όνομα χρήστη