What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Eirini7837

Εβαλα στο σπιτι 2 καμερες tapo C200C . Εχω φυγει διακοπές. Τις έστησα μια χαρά κ έβλεπα μια χαρά μέχρι χθες. Η μια κάμερα βγήκε εκτός σύνδεσης
Έβγαλε οτι εντόπισε κίνηση στις 12:15 κι έκτοτε δεν έχω εικόνα και δεν ξερω τι να κανω Τι μπορεί να φταίει;; έχω συναγερμό στο σπιτι αν ειχε μπει κάποιος θα τον ειχε πιάσει το ραντάρ
Έχει παθει κανεις κατι παρόμοιο;;

Username

3 Replies

PMLA77

Μαλλον κολλησε ή αποσυνδεθηκε απο το wifi. Η ειδοποιηση μπορει να ηταν απο καποιο μυγακι που περασε απο μπροστα ή καποια αλλαγη στο φως απο αμαξι,κτλ

Username
Γιάγκος

Η κίνηση που μπορεί να σου έδειξε μπορεί να ειναι και κάποιος κόκκος σκόνης που αιωρείται. Το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορες. Γι αυτό σου συνιστώ να βάλεις ανίχνευση ανθρώπου (person detection) όχι κίνησης (motion detection). Για την αποσύνδεση μου έχει συμβεί κι εμένα. Νομίζω συμβαίνει λόγω ασταθούς σύνδεσης στο ίντερνετ. Φυσικά παρουσιάστηκε μόνο στη μία αλλά λογικά δεν είναι ανησυχητικό. Οπως και να είναι αν έχεις κάποιο φίλο να επισκεφτεί το σπίτι σου, κακό δεν είναι

1 Comment

nicolemavrikou

Και εγώ έχω βάλει δύο και ναι μεν έχουν καλή εικόνα συνέχεια αποσυνδέονται και χρειάζεται restart. Αλλά αν λείπουμε από το σπίτι πόθος θα τους κάνει restart; Άρα, δεν είναι αξιόπιστες. Srihome μόνο λοιπόν που δεν με έχει απογοητεύσει πιτε

Username

1 Comment

GEORGIOS Τ

αποσυνδέθηκε από το wifi μήπως είναι μακριά από το router σε σχέση με την άλλη κάμερα συμβαίνει συχνά αν είναι οριακά να αποσυνδέεται είναι θέμα μήκος από το router

Username