Προσπαθω να κανω την αρχικη συνδεση της καμερας. Ενω βρισκει το wifi, δεν μπορει να κανει συζευξη. Αναβει εναλλαξ κοκκινο πρασινο και μου λεει στις οδηγιες να ξανα κανω τη διαδικασια. Όσες φορες κι αν το εκανα, με σταματαει στη συζευξη. Τι κανω λαθος ?
5 Comments
Καλημέρα έχω το ίδιο πρόβλημα. Είχα δύο τοποθετημένες κάμερες tapo c200 στο σπίτι που ήταν συνδεδεμένες σε δίκτυο του γείτονα. Ήρθε η ώρα και έκανα δική μου σύνδεση σταθερού Vodafone Wireless Home via 4G. Ενώ έχω κάνει άπειρες φορές reset το router και τις κάμερες, βρίσκει το τηλέφωνο μου τις κάμερες δε μπορεί όμως να γίνει σύνδεση με wifi . Ο κωδικός είναι σωστός. Τι κάνω λάθος;
δεν αρκεί να κάνεις reset αυτό που πρέπει να κάνεις όσο είναι συνδεμένες με του γείτονα να κάνεις απεγκατάσταση διαγραφή της κάμερας και μετά να προσπαθήσεις να την ξανασυνδέσεις αλλιώς δεν θα συνδεθεί ποτέ το γράφει με κόκκινα γράμματα στις ρυθμίσεις
θα πατήσεις ρυθμίσεις το γραναζάκι πάνω δεξιά στο μενού της τάπω και θα πας τέρμα κάτω στην τελευταία ρύθμιση σου λέει με κόκκινα γράμματα αφαίρεση κάμερας αυτό θα πατήσεις θα επιβεβαιώσεις να ελευθερωθεί η κάμερα δηλαδή από το άλογο wi-fi και μετά θα κάνεις διαδικασία κανονικά πολύ εύκολα θα συνδεθεί η κάμερα είναι σίγουρο 100% αν κάνεις αυτό που σου λέω δεν θα χεις κανένα πρόβλημα το χω κάνει άπειρες φορές
Ήδη τις είχα διαγράψει και προσπαθούσα από την αρχή να προσθέσω νέα συσκευή. Όσο για το δίκτυο του γείτονα δεν υπάρχει καν. Ωστόσο θα το προσπαθήσω όταν θα πάω στο χωριό. Σε ευχαριστώ πολύ. ... ίσως σε ξαναενοχλήσω
η κάμερα αν δεν είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο κουτινίχε συνδέσει δεν μπορείς να κάνεις αφαίρεση κάμερας έχει παραμείνει στην δεμένη με το δίκτυο το παλιό και δεν μπορεί να συνδεθεί με το καινούργιο ή τουλάχιστον δεν μπορεί να συνδεθεί εύκολα δεν ξέρω μπορεί να υπάρχει κι άλλος τρόπος αλλά εγώ στις φορές αντιμετώπισα πρόβλημα όταν έκανα την αφαίρεση κάμερας μετά πήγε αυτόματα και γρήγορα και συνδέθηκε με το νέο δίκιο από εμπειρία στο νέο επειδή έχω συνδέσει πολλές κάμερες αυτής της εταιρείας και διάφορα μοντέλα έχουνε το ίδιο πρόβλημα εκδοτός από τις ί σειρά 200 έχω τη σειρά 500 τη σειρά 300 και τη σειρά 100 όλες συνδέονται με τον ίδιο τρόπο η συγκεκριμένης εταιρείας ελπίζω να σε βοήθησα ότι απορία έχεις θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω